Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

favo knuffel???

 • Auteur
  Berichten
 • #2108025

  hoi meiden…..

  heeft jullie kindje(s) ook een favoriete slaapknuffel?
  Bram heeft idd 1 favoriete knuffel en dat is een bruin hondje van tiamo collection,
  nou ben ik toch overal op zoek geweest naar zo'n zelfde knuffel maar nu blijkt dus dat tiamo 1 soort colletie maar 1 jaar heeft en er dan weer een nieuwe komt dus ik zag de bui al hangen als deze stuk gaat want in het nekje van de hond zit al geen vulling meer dus ik heb net alle op internet zitten af te zoeken en heb een site gevonden waar ze het hondje nog verkopen dus heb meteen even welke besteld, alleen hadden ze geen bruine meer maar beige…..
  ik weet namelijk dat mijn vriendin haar dochter een knuffel heeft en die kan ze ook nergens meer kopen, maar die knuffel ziet er gewoon zo vies en versabbeld uit dat het ook niet meer goed te krijgen is maar haar dochtertje kan er niet zonder, dus dacht ik bestel me meteen even een paar want dan kan ik straks afwisselen of als het er niet meer uitziet verwisselen……….tja je moet toch wat he
  de site is   http://www.boysfriends.nl/eindephp        

  en dit is het hondje……

  liefs ilona

  #3887785 Quote

  mmmm het hondje is niet te zien
  even anders proberen hoor

  #3887786 Quote    

  dit is hem!!!!!

  #3887787 Quote

  Dan zou ik nu alvast die nieuwe knuffel(s) bij hem in bed leggen zodat ze vertrouwd gaan ruiken en na een paar dagen met een middagslaapje zijn eerste weghalen om te kijken of hij dat accepteert.

  Stijn is momenteel helemaal dol op zijn Nijntjeknuffel. Ik kan dat ding elke dag wel wassen want hij kauwt op de oren, het liefst net na het eten. En nu is hij flink verkouden dus je kan wel raden hoe dat eens zo smetteloos witte konijn er nu ongeveer uit ziet. Wel handig want ik kan zijn reservespeen zo om het oor doen en als stijn wakker is en zijn andere niet kan vinden pakt hij zijn reservespeen van het oortje af.

  Groetjes van Marloes

  #3887789 Quote

  Hoi Ietje,

  Ik heb hier precies dezelfde knuffel voor Marissa maar zij geeft er helemaal niets om. Als je er nog 1 bij zou willen dan wil ik hem wel voor je opzoeken. Hij zit namelijk al in haar baby doos. Mocht je hem willen hebben dan zoek ik hem voor je

  groetjes

  Linda

  #3887793 Quote

  Hi,

  Als je een reserve exemplaar hebt, dan zou je de 'oude' even naar mijn zus kunnen sturen. Zij is poppendokter Roosje en repareerd knuffels en poppen. Het is absoluut niet duur. Ze vult ze ook op als je dat wil en als er een stukje vervangen moet worden, dan zoekt ze het juiste materiaal erbij……

  Bas heeft als favo knuffel een hydrofile luier met een knoop erin. Lekker makkelijk, want daar hebben we er een heleboel van. Nu heeft hij ook het liefste nog een schoon gewassen en gestreken knoopje, dus hij kan ook vaak gewassen worden!

  Groetjes, Karin

  PS: Als je incontact wil komen met mijn zus, dan hoor ik het wel.

  #3887797 Quote

  Hallo, wij hebben 3 van dezelfde knuffels voor Dylano. En we hebben er ook nog 1tje in het wit. Er kan er dus altijd 1tje in de was, en het liefst gebruiken we er 2 voor in zijn bedje, en dan was ik die ene overdag uit.
  Het is een Dyfraxknuffel, en is lichtblauw met fel oranje. Hij is er echt dol op!

  Liefs Debby.

  #3887810 Quote

  Lotte's favo knuffel is Jungle Jim van Anna Club Pluche. Ik heb daar gelukkig al een reserve van weten te bemachtigen toen dit haar favorietje bleek te zijn.

  Maar ze loopt er niet de hele dag mee hoor. Gek genoeg hoeft dat dan weer niet en hij hoeft ook niet mee als we weg gaan. Zo wordt de kans op verliest gelukkig al een stuk kleiner.

  Groetjes, Marisa

  #3887811 Quote

  hier is de nijntje knuffel favoriet,hij is dan ook niet meer zo wit.haha hij word overal mee heengesleept,anouk kan niet zonder slapen.heb er al 1 op reserve liggen.want je weet het nooit.
  gr petra

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct