Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Lekker vroeg wakker op de zaterdag. . . .

 • Auteur
  Berichten
 • #2108083

  Goedemorgen Dames,

  sinds kort heeft Daniëlle 's ochtends niet zo een zin meer om door te slapen. Normaal gesproken werd ze zo rond de klok van 9:00u wakker (soms zelfs 10:00u). Maar vanochtend werd ze bijv. al om 6:15u wakker en dan bedoel ik ook echt huilend wakker, niet dat ze nog even lief gaat spelen in dr bed ofzo.
  Vanochtend eerst nog even getroost en terug gelegd, toen sliep ze wel weer even verder maar om 7:00u was ze weer aan t huilen. Toen heb ik haar er maar eruit gehaald en nu zit ze met een broodje in de box.
  Mn vriend vind dat ik haar moet laten liggen maar dat vind ik nergens voor nodig, dan maar vroeg op, heb ik ook nog wat aan mn dag.

  Hoe laat worden jullie kleine boefjes wakker?

  Groetjes van Sonja

  #3888252 Quote

  Hoi,

  dat scheelt per dag en per kind. Onze middelste is een vroege vogel en altijd tussen zes en half zeven wakker, al zijn hele leven lang is dat zo. Stijn ligt nu nog lekker op bed maar wordt ook vaak al rond half zeven wakker. Hij kan ook weleens uitslapen tot tien uur.

  De oudste kan ook lekker blijven liggen maar kan ook om zeven uur door het huis heen stuiteren hoor. Ach, ik ben zelf ook een ochtendmens.

  Groetjes van Marloes

  #3888255 Quote

  Goedemorgen!

  Nou Jayden werd altijd rond 7 uur wakker, maar nu is dat ineens 8 uur geworden! En dat vind ik helemaal niet erg haha!
  Alleen als ik moet werken dan moeten we hem rond 7 uur wakker maken, en gelukkig is ie dan altijd gelijk vrolijk, alleen door dat ene uurtje verschil is ie vaak rond 11 uur al wel weer moe.
  Maar ik ben er nu ook wel aan gewend om rond deze tijden op te staan en soms is het wat vroeger dan de andere keer

  xxxjes

  #3888268 Quote

  anouk is meestal een uur of 8 wakker,maar het is ook wel eens half 9,maar ook wel eens 7 uur.ze gaat dan nog even liggen spelen,wat brabbelen.duurt het te lang dan hoor ik het wel.hahaha

  gr petra

  #3888271 Quote

  Marissa is alles tussen 9.00 en 10.30 wakker. Vandaag was het iets voor 9.00 uur. Maar we blijven altijd nog even met zijn 3en knuffelen op bed. Dus voor we beneden zijn

  groetjes Linda

  #3888273 Quote

  Het zal er ook van af hangen om hoe laat je kindje naar bed gaat. Mijn dochtertje slaapt meestal van 7 tot 7. Als was het vanochtend al 6 uur. Dat is iets minder!!

  #3888278 Quote

  Hier was het groot feest vanmorgen want Jesse werd pas om 7,45 uur wakker
  Normaal is de vaste tijd 6 uur hierzo….Dus helemaal toppie vandaag hihi..

  #3888296 Quote

  Vandaag ook weer 7 uur, vind ik toch echt niet grappig op de zondag. . . .
  Maarja morgen weer werken en dan moet ik om 5:15u opstaan da's nog vroeger!
  Groetjes van Sonja

  #3888299 Quote

  Hoi,

  Bas wordt altijd een beetje wakker van mijn man. Hij staat om 5.45 uur op om naar zijn werk te gaan. Daarna valt hij nog wel even in slaap, maar tussen 7.00 uur en 7.15 uur is hij dan toch echt wel wakker. Soms al eerder (rond 6.00 uur), maar dan geef ik hem alvast zijn papfles en dan slaapt hij daarna nog een uurtje. In het weekend, als papa niet hoeft te werken, dan slaapt Bas dus ook langer. Gister was het 8.15 uur. Heerlijk!

  Mijn dochter was altijd een langslaper, maar nu ze naar school gaat en dus doordeweeks vroeg op moet, wordt ze in het weekend ook vak rond 7.30 uur wakker.

  De 'regel' hier in huis is trouwens wel dat er voor 7.30 uur geen kind uit bed komt. Eva mag voor de tijd gaan lezen in haar bed en Bas krijgt wat speelgoed om zich te vermaken.

  Groetjes, Karin

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct