Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Een tante van mij heeft kanker, bah bah

 • Auteur
  Berichten
 • #2108096

  Hey meiden,

  Wat kan het leven soms hard zijn zeg. Dat wist ik al hoor, dat hoef je mij echt niet te vertellen, maar soms zit je lekker met je gezinnetje op een roze wolk lekker te genieten van het leven en dan krijg je zo ´n bericht….. dan donder je wel weer even van de wolk af hoor!

  Ze is eigenlijk al een jaar aan het tobben, steeds weer een longontsteking. Vorig jaar november waren er nog longfoto ´s gemaakt en alles was goed. Nu hebben ze een week of 3 geleden foto ´s gemaakt en ja hoor; kanker. Niet alleen in de longen, maar ook bij haar lympfeklieren en ze hebben ook iets gezien bij haar sleutelbeen. Afgelopen vrijdag zouden ze horen over hoe nu verder, maar…..jawel, er is ook iets gevonden in haar baar moeder. Dat kan natuurlijk ook gewoon een cyste of een vleesboom zijn, maar we houden met het ergste rekening. Dinsdag moet ze naar de gynaecoloog en als het goed is horen ze woensdag wat er verder gaat gebeuren.

  Tja, moeilijk allemaal hoor, ze is 48 jaar. 'Gelukkig'   hebben we 2 kleintjes waarvoor het leven 'gewoon'   doorgaat zodat wij ook doorkunnen (en mijn ouders), maar het valt af en toe niet mee hoor!

  x

  #3888333 Quote

  hoi

  nee dat valt zeker niet mee!!! Jee wat erg om dat te horen he!! Bij mij in de buurt ook weer 2 mensen met kanker, het is zo'n vreselijke ziekte!
  En idd zit je zelf lekker te genieten van alles en dan krijg je zo'n bericht, het leven is soms zo raar en ontzetten hard!
  Nou ik wens je iig sterkte!

  xxxjes

  #3888334 Quote

  Wat een ontzettend naar bericht zeg. Het zou niet moeten mogen maar gebeurd helaas wel. Ik wens jullie heel erg veel sterkte

  #3888358 Quote

  O, echt een erg bericht. Vooral omdat ze eigenlijk al op controle was geweest bij de arts. Helaas kunnen ze de ziekte niet meteen zien.
  Ik wens je heel veel sterkte.

  Groetjes Babybelle

  #3888365 Quote

  Gatsie!!! En nog zo jong ook! Niet dat het minder erg is als je wat ouder bent, hoor, maar ik vind het op deze leeftijd helemaal zo erg!!

  #3888370 Quote

  wat een naar bericht,
  heel veel sterkte.

  #3888479 Quote

  Hoi,

  Wat een rotbericht! Wens je veel sterkte toe.

  liefs Maris

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct