Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Lekker weekend gehad

 • Auteur
  Berichten
 • #2108101

  Hoi meiden,

  Ondanks alle zorgen over mijn opa hebben we een heerlijk weekend gehad.

  Zaterdag zijn we met twee volle auto's: mijn ouders, de zoontjes van mijn zusje, een bekende achttienjarige meid, Maaike en ik naar de dierentuin in Amersfoort geweest. Het was echt heerlijk weer en we hebben genoten. Ook Maaike heeft de dag van haar leven gehad. Ze was wat hangerig maar lekker in de wandelwagen gezeten heeft ze toch heerlijk om zich heen zitten kijken. Van het nieuwe dino bos heeft ze niet zoveel gezien want net voor we daar naar binnen gingen viel ze in slaap en aan het einde werd ze weer wakker. Mijn neefje van bijna 3 heeft daar wel extra genoten en het was heerlijk om te zien hoeveel de kindjes van elkaar houden. Ze hielden elkaar echt in de gaten want we zouden er eens een achter laten.

  Mijn andere neefje is 9 maanden en Maaike is ook gek op hem. Op een gegeven moment stonden ze in de wandelwagens naast elkaar en toen hield Maaike echt zijn wagen vast zo van geef me nu een handje. Er zijn foto's maar mijn vader heeft ze gemaakt dus die krijg ik nog. Zodra ik ze heb zal ik er een paar plaatsen.

  Gisteren ben ik samen met mijn vader en Maaike nog even bij mijn opa langs geweest. Omdat het nog best lekker weer was hebben we hem in een rolstoel geladen en zijn we een klein half uurtje met Maaike en opa wezen wandelen. Maaike zat echt steeds naar opa te kijken zo van heb jij het ook voor elkaar hoef je ook niet zelf te lopen. Het was echt leuk om te zien hoe blij mijn opa was dat ik Maaike had meegenomen. Hij is ook ontzettend gek op zijn drie achterklein kinderen, want ook de kinderen van mijn zusje ziet hij regelmatig.

  Nu dat was een heel verhaal maar wilde het toch even aan jullie kwijt.

  Groetjes
  Inge

  #3888381 Quote

  Hoi Inge,

  Fijna dat je een lekker weekend hebt gehad. Het was er zeker weer voor!
  Wij zijn voor Bas zijn verjaardag naar de dierentuin in Amersfoort geweest. Ik vind het een hele leuke dierentuin.
  Tja en je opa zal ook genoten hebben van het uitje……

  Groetjes, Karin

  PS: Ik las in een ander topic dat Maaike twee hoektandjes krijgt. Heeft ze er verder geen last van? Mijn dochter had van geen last van haar tandjes alleen van de hoektanden was ze ontzettend ziek.

  #3888382 Quote

  Hoi Karin,

  Maaike heeft er nu wel wat meer last van als van de eerder doorgekomen tanden en kiezen. Maar ik kan niet zeggen dat ze echt ziek is. Ze is de afgelopen weken ook erg verkouden geweest dus weet niet precies wat voor symptomen waarbij hebben gehoord. Wel is ze nu wat hangerig en wat huileriger dan we gewend zijn. We dachten dat het nog kwam van de verkoudheid maar zijn waarschijnlijk dan toch de tandjes. Maar volgens mij heeft ze geen koorts en 's nachts slaapt ze ook wel redelijk. We moeten er wel de afgelopen tijd vaak een keer uit en dat hoefde eerder niet en ook 's avonds wordt ze vaak een keer wakker maar ze is dan vaak haar aap kwijt en als we die dan geven gaat ze eigenlijk ook meteen weer slapen. Ze ligt altijd heerlijk op een poot van dat beest te sabbelen en dat is voor haar een troost. Ze wil geen speen maar heeft iets beters gevonden. De oren van het beest houd ze in haar handen en een poot in haar mond en dan slaapt ze heerlijk.

  Groetjes
  Inge

  #3888392 Quote

  Hoi Inge,

  Wat fijn dat jullie zo'n leuke dag gehad hebben en het weer zat ook bij jullie goed mee! Wat een heerlijke dierentuin is het toch. En fijn dat je daarna nog met Opa hebt gewandeld, dat vond hij ook vast erg gezellig. Leuk is dat he hoe die kleintjes op oude mensen reageren. Ik hoop dat Maaike zich snel weer beter voelt en ik ben erg benieuwd naar je foto's. We wachten het af

  groetjes Linda

  #3888474 Quote

  Hoi Inge,

  Leuk dat je zo'n geslaagd weekend had! En fijn he dat je opa zo blij is om Maaike te zien. Oude mensen bloeien er altijd weer van op. Gaat het al wel beter met je opa?

  groetjes Maris

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct