Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

update ziekenhuis

 • Auteur
  Berichten
 • #2108139

  Hoi meiden,

  Ben net weer terug vanuit het ziekenhuis. Gelukkig redelijk goed gesprek gehad. We hebben de IVF poging nabesproken. Eigenlijk kon de arts geen reden vinden waarom het dit keer zo anders is verlopen en vooral afgelopen als de poging waaruit Maaike is gekomen. Het enige dat ze kon bedenken is dat de overstimulatie toch wat verder was dan ze had ingeschat.

  We hebben gesproken over het terugplaatsen van de cryo en dat gaan we nu in ieder geval proberen. Hiervoor heeft het ziekenhuis in Nijmegen de leidende rol en moet ik dus hun bellen. Ik weet niet precies wanneer we daar voor kunnen beginnen maar ze kon me wel vertellen dat ik niet hoef te spuiten. Ik moet van te voren wel tabletten gebruiken maar daarvan is de enige bijwerking dat je er wat opgewekter van wordt. En dus niet zo moe als van de spuiten bij IVF. Dit is op dit moment alleen maar gunstig vinden wij.

  Nu zijn jullie weer even op de hoogte.

  Groetjes
  Inge

  #3888650 Quote

  Hoi Inge,

  Ik ben niet heel erg thuis in de wereld van de IVF, maar een cryo is dat een bevroren embryo? (Sorry voor mijn misschien domme vraag)
  Wel lekker dat je niet hoeft te spuiten, want die bijwerkingen is niet niks.
  Laat je ons weer weten wanneer we voor jullie moeten duimen.

  Groetjes, Karin

  #3888653 Quote

  Hoi Karin,

  een cryo is inderdaad een ingevroren embryo. De kans dat deze trouwens goed ontdooid is maar 50% maar je weet het natuurlijk maar nooit. Klinkt dat raar het ontdooien van een embryo.

  Groetjes
  Inge

  #3888664 Quote

  Hoi Inge,

  We gaan weer voor je duimen!! Hopelijk ontdooit hij goed.

  groetjes Maris

  #3888697 Quote

  Hoi,

  gaan zeker voor je duimen dat het allemaal goed mag gaan deze keer, ben benieuwd wanneer het teruggezet gaat worden. en idd fijn dat je niet hoeft te spuiten.

  Groetjes

  #3888723 Quote

  Hier een ivf lotgenoot… Ik wil je even heel veel succes wensen met je komende cryo terugplaatsing. Ik heb een vriendin waarbij het tp van een cryo wel werkte en een volledige ivf niet omdat je baarmoeder een stuk onvruchtbaarder wordt van een volledige ivf (vanwege de tas vol hormonen) in vergelijking met een cryo tp. Het kan dus heel positief uitpakken! Het is je gegunt!

  gr.Ing

  #3888733 Quote

  Heel veel succes met je vervolg behandeling. Ik hoop voor jullie dat het spoedig kan gebeuren.
  Hopenlijk nu met een goede afloop.

  liefs Saskia

  #3888796 Quote

  Hoi meiden,

  Bedankt voor alle lieve en steunende reacties. Ik heb vanochtend gebeld en als ik volgende week ongesteld wordt dan mag ik meteen beginnen met de tabletten en als ik het dan helemaal goed heb kan er in principe of een week of drie, vier al een tp volgen.

  Groetjes
  Inge

  #3888800 Quote

  Hoi Inge,

  Hopelijk gaat de terugplaatsing over een paar weken helemaal goed. Natuurlijk wel een rotperiode, nu jullie net afscheid hebben genomen van opa.

  liefs Maris

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct