Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

heb kutnieuws gehad en voel me rot

 • Auteur
  Berichten
 • #2108144

  Hoi meiden

  6 jaar geleden werd er een knobbeltje in mijn borst ontdekt. Ik was toen pas 24.
  Werd de volgende dag door de huisarts gebeld dat ik langs moest komen.
  Daar werd mij verteld dat ik borstkanker had en mijn borst er waarschijnlijk af zou moeten. Zit je dan…. in de bloei van je leven. Het erge is dat ik het mijn ouders moest gaan vertellen. Zij zijn al een zoon (mijn broer) verloren aan bloedkanker en nu kwam ik met dit nieuws. Ik kan je vertellen dat was het moeilijkste wat ik ooit heb moeten doen. Ze gingen kapot. Na anderhalve maand onderzoeken MRI en operatie bleek het dus helemaal geen borstkanker te zijn maar mastopathie. Natuurlijk waren we allemaal heel blij maar toch zit de schrik er goed in.

  Afgelopen april ben ik 30 geworden. Dat betekent dat je de welbekende oproep voor een uitstrijkje krijgt. 3 weken geleden ben ik gegaan. Vervolgens heerlijk op vakantie. Wordt ik vandaag op mijn werk door de assistente van de huisarts gebeld dat mijn uitsttrijkje niet goed was. Ik had pap 3b en dat zijn onrustige cellen. Ik kan dus baarmoederhalskanker hebben……Ben zo verdrietig. Heb al zoveel meegemaakt en dan gaat het weer iets beter krijg je dit. Ik probeer positief te zijn want het hoeft ook niets te zijn, maar toch. 3 november moet ik voor een punctie en verder onderzoek. Heb mezelf al voorgenomen nog niets tegen mijn ouders te zeggen. DAt kan ik ze echt niet aandoen. En misschien is het niets. Maar ben stiekem toch wel een beetje bang. Fijn dat ik hier mijn verhaal kwijt kan. Wil het tegen niemand zeggen omdat er altijd wel wat met mij aan de hand is en het nu juist beter ging.

  Groetjes Jiska

  #3888689 Quote

  He meissie wat een klotenieuws toch! Ik kan me voorstellen dat je even flink van je stuk bent!! Enne voor zover dat jij denkt dat je altijd iets hebt….je doet het niet express he!!!! De wet van murphy noemen ze dat! Het is lief dat je rekening houdt met andere mensen maar je mag jezelf best even voorop stellen hoor!!

  Sterkte meid!
  lfs ing

  #3888690 Quote

  Hoi Jiska,

  Zit met kippenvel je verhaal te lezen. Wat ontzettend oneerlijk dat het jou nu weer moet gebeuren. En balen dat het altijd zo lang duurt voor je echt duidelijkheid hebt. Dat wachten is verschrikkelijk. Weet dat je altjd hier terecht kunt voor een luisterend oor. Kan me goed voorstellen dat je je ouders niet weer lastig wilt vallen maar vertel het wel aan iemand zodat je er over kan praten. Heel veel sterkte meis en ik hoop met heel mijn hart dat het niets is

    Linda

  #3888691 Quote

  hoi Jiska,

  DAMN…wat een moeilijke situatie!
  Ik kan je niet meer zeggen dan dat je hier natuurlijk altijd je verhaal kwijt kunt en dat we je proberen te steunen, maar ik kan me voorstellen dat je je even kote voelt.
  Het zit ook niet mee als ik dit allemaal lees…
  Ik wil je in ieder geval heel veel sterkte wensen met het wachten en natuurlijk hoop ik dat het verdere onderzoek goed uitvalt.

    Tamar

  #3888694 Quote

  Hoi,

  he wat een klote nieuws, hopelijk is het niets en valt het allemaal mee. Wil je heel veel sterkte wensen de komende tijd en probeer er inderdaad toch met iemand over te praten, je kunt natuurlijk altijd hier alles van je aftypen!

  Groetjes en een dikke knuffel
  Alberdien

  #3888698 Quote

  jeetje wat een kutzooi zeg,
  das geen leuk nieuws
  ik denk zelf dat het wel goed is om er met mensen uit je omgeveing over te praten want het houdt je toch bezig en het zal toch je doen en laten veranderen nu,
  je kan je verhaal aan iemand kwijt en je krijgt steun en staat er dan ook niet alleen voor
  je kan natuurlijk altijd hier je verhaal ook kwijt maar zou toch ook uit je omgeveing iemand je verhaal vertellen, je hoeft het niet tegen iedereen te zeggen maar in elk geval tegen een goede vriend of vriendin?
  meid ik hoop echt dat het allemaal meevalt en denk aan je
  sterkte en hou ons op de hoogte

  liefs ilona

  #3888705 Quote

  Hoi Jiska,

  Wat verschrikkelijk! Ik hoop dat er niets aan de hand is. Weet gewoon niet wat ik moet zeggen…..

  In ieder geval een hele dikke knuffel!

  liefs Maris

  #3888708 Quote

  Hoi Jiska,

  Wat een ongeloofelijk klote nieuws. Ik snap goed dat je flink overstuur bent!
  Ik hoop dat je snel duidelijkheid krijgt, want zo in spanning zitten is vreselijk.
  Ik hoop echt dat het allemaal mee valt… ga voor je duimen!

  Sterkte meis!!!

  Liefs Linda

  #3888714 Quote

  hoi meid

  inderdaad wat een klote nieuws zeg,snap dat je het voelt als moet mij dit nu weer overkomen.hoop dat het meevalt voor je.snap dat je het moeilijk vind om aan je ouders te vertellen,die hebben dus ook al het nodige voor hun kiezen gekregen.vreselijk
  veel sterkte
  groetjes petra

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct