Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Meegedaan aan TNO onderzoek

 • Auteur
  Berichten
 • #2108295

  Hoi meiden,

  Wat is het vandaag weer druk. Heb geen tijd gehad om achter de computer te zitten en dacht nu even gauw bij te lezen maar dat gaat niet lukken aangezien we straks weer de hele kamer vol hebben.

  Maar toch even een berichtje van onze kant. Vandaag ben ik met Maaike bij het cb geweest omdat we een oproep hadden gekregen voor een groeionderzoek van TNO.
  Ze hebben echt van alles opgemeten.

  Ze is nu 76,5 cm en weegt ruim 10 kilo. Haar taille omvang is 46 cm en haar heup is 45,5 cm. Haar spierballen zijn ook gemeten bij haar linker arm is de omvang 16 cm.

  We hadden onze eigen arts toevallig deed zij de metingen. Er kwamen heel weinig mensen opdagen en dus had ze echt de tijd. Normaal gaat Henk nu met Maaike en ze vond het dus wel leuk om mij weer te zien.

  Ik heb ook gezegd dat we bezig zijn voor een tweede kindje en ze spraak haar bewondering daarvoor uit. Vooral gezien mijn toestand na de komst van Maaike. Gaf me echt een heel goed gevoel en we hebben er wel een half uur gezeten.
  Voel me nu weer heel sterk en is zo fijn om te horen dat ze zo vol bewondering is.

  Mijn schoonmoeder vertelde vorige week op de beurs ook ineens dat mijn schoonzusje voor het eerst tegen haar had gezegd dat ze het zo ontzettend knap van mijn vind wat ik allemaal over heb voor een tweede kindje. Het is alleen jammer dat ze dat nog niet tegen mij zelf zegt.

  Wilde dit even met jullie delen, kortom ik heb een geweldige dag gehad en zelfs de hele beneden verdieping schoongemaakt.

  Groetjes
  Inge

  #3890026 Quote

  Hoi Inge,

  Wat fijn dat jullie zo'n super dag hebben gehad. En het is altijd fijn om te horen dat mensen je steunen. Af en toe heb je dat gewoon nodig om weer even de bevestiging te krijgen dat je het goed doet. Ik hoop dat je leuk bezoek krijgt vanavond

  groetjes Linda

  #3890037 Quote

  Idd leuk om te horen dat je een superleuke dag hebt gehad! En dat je bewondering krijgt is toch ook speciaal!! Ik denk dat wij dat hier ook allemaal hebben hoor meis. we hebben allemaal bewondering voor je!!

  Geniet nog van de avond!

  X Saskia
  v Rik 04-07-07

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct