Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

wat zouden jullie doen?

 • Auteur
  Berichten
 • #2108318

  hoi meiden!

  ik zou graag weten willen wat jullie zouden doen…….
  29 nov komt sinterklaas bij mijn man op het werk om een klotentijd, om 13 uur moeten we er zijn en dat is precies een tijd dat Bram meestal net ligt te slapen op zijn bedje
  ik heb eigenlijks de neising om hem gewoon lekker op zijn bedje te doen en dan maar kijken hoelaa hij wakker is maar meestal is dat pas rond 15 uur en dan is het sinterklaasgebeuren natuurlijk al afgelopen , maar het lijkt me juist ook wel weer heel leuk om er met hem naartoe te gaan…….
  nou had ik een ideetje , om hem s'morgens vroeg wakker te maken, rond  5.30 uur en dan  rond  9 uur lekker in badje en dan proberen te laten slapen vanaf 10 uur tot 12.00 uur ongeveer……dan kunnen we ernaartoe  maar ik sta dus erg in twijfel, onze kleine man red het niet zonder zijn slaapje
  wat zouden jullie doen?????

  liefs ilona

  #3890217 Quote

  Hoi Ietje,

  Als ik naar mijn eigen dochtertje kijk zou ik haar niet meenemen, omdat haar ritme verstoren bijna nooit lukt. Het klinkt erg mooi om hem dan iets eerder wakker te maken enz. maar bij mij loopt het dan toch meestal in de soep…
  Je kan het natuurlijk proberen. En misschien slaapt hij dan in de buggy als hij echt heel moe is of als het echt mee zit slaapt hij op jouw ingeplande tijd.
  Ik ben benieuwd wat je gaat doen!

  Groetjes Babybelle

  #3890221 Quote

  hoi

  Bram is eigenlijks best makkelijk met het slapen  maar hij moet gewoon zijn slaapje overdag hebben   en ik weet dat als hij ongeveer 4 uurtjes op is het geen probleem is om te gaan slapen en daarom dacht ik dus tegen 5.30 hem wakker te maken dan kan hij tegen 10 uur weer even in zijn bedje en dan gaat hij s'avonds ook gewoon ietsje eerder……normaal gesproken ben ik altijd heel erg gedreven op structuur maar meneertje heeft ook al een periode gehad dat hij 1,5 week lang niet meer sliep overdag en dat kon meneer toen goed redden dus vandaar dat ik dacht aan deze oplossing eenmalig……..maar als Bram natuurlijk niet wil slapen tegen die tijd gaat gewoon het hele feestje niet door want ik laat hem geen hele dag op voor de sint natuurlijk
  ik denk dat ik het toch op deze manier ga proberen, mijngevoel zegt dat dit wel op deze manier gaat lukken en anders jammer dan, hij krijgt in elk geval wel zijn kadooje dan want elk kindje krijgt bij mijn man op het werk iets van de sint en het maakt niet uit of ze wel of niet komen , bij mij op het werk is dat niet zo…..dan krijg je alleen iets als je komt en bij mij op het werk mogen ze iets uitzoeken voor 7,50 en bij mijn man op het werk voor 20,- ……..wat een verschil he

  #3890222 Quote

  Het lijkt me heel goed dat je je moedergevoel volgt. Ik heb gemerkt dat het bij mij meestal klopt als mijn gevoel vindt dat ik iets op een bepaalde manier moet doen!

  #3890226 Quote

  Volg je gevoel en probeer het gewoon op de manier die voor jou het beste is.
  Ik persoonlijk zou Marissa gewoon meenemen. Zij blijft dan gewoon wakker als ze het interresant genoeg vind en dan slaapt ze later wel. Anders valt ze gewoon in de wagen in slaap tijdens Sinterklaas maar dat vind ik ook geen probleem. Maar Marissa heeft er nooit gevolgen van dus dat is wel makkelijk gezegd van mijn kant.
  Maar jij kent je kind het beste, ik zou het in jouw geval gewoon proberen te doen zoals je van plan bent.

  groetjes Linda

  #3890234 Quote

  Ik ben denk ik vrij makkelijk ingesteld. Tuurlijk, Eline vaart ook het best bij structuur, maar goed, ik heb nog een kind rondlopen, en dan kunnen we ons niet altijd aanpassen aan Eline. Dus ik zou mijn kind gewoon meenemen, vooropgesteld dat je kind het gaat trekken natuurlijk. Eline is niet anders gewend als dat ze soms uit haar bed word geplukt voor het een of ander.

  Het is niet zo dat we maling aan haar hebben hoor, maar ja, zwemles en tandartsbezoeken moeten af en toe op momenten dat het niet zo gelegen komt.

  #3890242 Quote

  hoi hoi,

  meid ik zou gewoon idd lekker gaan met je kleine man.. heerlijk toch eigenlijk eerste sinterklaas 😀

  wij hebben sinterklaas om 14.00 uur die dag.. maar we gaan iets later, dit omdat sinterklaas de vorige keer ook vrij laat was.. nu proberen we mart tegen 2 uur wakker temaken en dan er naar toe rijden.

  Mart slaapt normaal van 11 tot ong 14.00/15.00

  groetjes simone

  mv Mart en zw 15wk

  #3890243 Quote

  Hoi,

  Als ik naar mijn eigen zoon kijk dan zal ik hem 's morgens nooit eerder wakker maken dan weet ik zeker dat  mijn kind niet te genieten is. Ik zou hem 's middags gewoon meenemen. En dan een uurtje gaan en hem dan naar bed brengen. En ik zal wel zien hoe het loopt.

  Succes met je beslissing

  #3890245 Quote

  Ik zou je kindje gewoon meenemen en dan kijken hoe het gaat. Als het niet gaat kun je altijd nog naar huis gaan. Maar als je nu al zeker weet dat hij een week van slag is zou ik het niet doen.
  En eerder wakker maken zou ik niet doen, dan zit je straks met een humeurig kind hahaha

  groetjes Maris

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct