Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

So you think you can dance DE FINALE!!!!

 • Auteur
  Berichten
 • #2108696

  Alle mama's die ook fan zijn, vanavond is dus de grote finale. Ik kijk er al de hele dag naar uit. Vind het zo'n geweldig programma. Ben erg benieuwd wie jullie denken dat er gaat winnen. Ik geloof persoonlijk niet dat 1 van de meiden gaat winnen. Dan hou je dus Timor en Ivan over. Timor is de beste danser maar ik heb het idee dat Ivan de publiekslieveling is. Als ik dus zou moeten gokken dan ga ik toch voor Ivan. Dat wordt weer genieten vanavond

  groetjes Linda

  #3893227 Quote

  Ja dat ben ik wel een beetje met je eens, Ivan heeft waarschijnlijk meer aan de opleiding. Maar ik vond Timor niet echt arrogant hoor, vind hem wel lekker  . . .  

  #3893162 Quote

  Echt helemaal leuk he. Ik heb worstebroodjes gehaald. Die horen er dan echt bij en Marissa vindt ze echt heerlijk!! Daar kan ze van blijven eten

  #3893165 Quote

  Ik heb net lekker pizza gehaald (zelf nog even afbakken straks) en een zakkie chips.
  Straks eerst even met Daniëlle in bad en dr instoppen en dan ga ik me nestelen op de bank, ik neem trouwens wel (zoals elke donderdag) de Frogers op want dat vind ik ook zo leuk en vanavond is een speciale benefietavond maar ik ga toch kijken naar SYTYCD! Vriendlief is naar voetbaltraining dus heb het rijk alleen.

  Nou veel kijkplezier en eet smakelijk van die worstebroodjes, hihi,
  gr. Sonja

  #3893168 Quote

  Ik vind de 100 singles ook zo leuk, dat komt tegelijkertijd. Maar dat kan ik morgen mooi kijken via uitzending gemist. Wilde eigenlijk Derek ogilvie dan opnemen maar dat komt vanavond niet. Jammer. En jij ook eet smakelijk!!

  #3893169 Quote

  p.s. Ik heb vorige week ook op Ivan gestemd   volgens mij wel 3 keer

  #3893187 Quote

  Haha, 3x op Ivan toe maar.
  Ik moest net wel een traantje weg pinken toen hij zijn moeder bedankte. . .
  nou snel weer verder kijken

  #3893191 Quote

  Het enige wat ik kan zeggen is dat ik opeens heel veel zin in worstenbroodjes krijg…en ik ze NIET in huis heb ! Ik heb nog nooit naar dit programma gekeken en ben lekker aan het forummen!

  Groetjes Babybelle

  #3893222 Quote

  IVAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ik ben helemaal gelukkig

  heb ik niet voor niets vanavond weer 3 keer op hem gestemd

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct