Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1103423 Hier Mag Het Niet Maar Als Reactie Wel

 • Auteur
  Berichten
 • #2109425

  Kijk ik weet natuurlijk niet of dit onderwerp al 1000 x is besproken deze week want tja met een peuter van 20 maanden en baby van 8 weken heb ik geen tijd om de hele dag op het forum te hangen maaaaaaaaaaaar voor diegenen die het nog niet weten…. In de MAMA van deze maand staan 15 webwinkels waar je deze week 20% korting krijgt. Ik heb die MAMA en dus ook de codes dus wie ze wil hebben moet even berichtje achterlaten dan geef ik ze door. Zelf de MAMA kopen kan natuurlijk ook. Ik heb in ieder geval al flink geshopt!

  gr.ing


  bewerkt door moderator

  #3898019 Quote

  Hoi,

  Jahaaaa ik ben er ook zeer gevoellig voor! Voor Mette heb ik All Stars gekocht voor de zomer, voor Jens kleine babypumaatjes en  baby all stars en voor mezelf 3 paar schoenen(G-Star, Esprit en nog wat..).   En oja papa krijgt als toegift een paar gympen van Floris van Bommel. Ik vind Omoda zowiezo een goede webwinkel. Geen verzendkosten en altijd leuke prijzen. Weet je trouwens dat ze ook een outlet hebben waar deze 20% ook geldt!!! http://www.schoenenkoopjes.nl. Daar komen die Floris van Bommel gympen vandaag. Van 169,- voor 89,- en dan nog eens 20%… Daar trap ik dan gewoon vol in he!! Eigenlijk zijn we de perfecte doelgroep!

  Maargoed…kleertjes.com. Ze hebben altijd korting over korting dus ik denk dat je zowiezo korting krijgt ook over afgeprijsde dingen en zo niet dan plaats je de bestelling gewoon niet definitief.

  gr.ing

  #3898021 Quote

  Erg he, word ook altijd zo hebberig van die acties. Heb vanmorgen ook aldie aanbiedingen bij de liefwinkel besteld (samen met de buurvrouw die wel aan het werk was maar toch ook even moest kijken op de site) en we bestellen vanavond ook samen even bij kleertjes.

  Ga ook even bij die outlet gluren,volgensmij wordt peter echt gek als hij van de week weer al diepakjes ziet. Ik heb vorige maand zoveel drukke diensten gedraaid dat ik geloof 450 euro netto extra had deze maand dsu dan mag het wel van mezelf .

  groetjes chimene

  #3898023 Quote

  Hahaha ja precies je werkt toch zeker niet voor niks!!!  Ik ben ook altijd blij dat ik zelf nog een inkomen heb dan valt er geen discussie te voeren! Hij werkt voor de vaste lasten en ik voor de leuke dingen (en omdat ik werken gewoon leuk vind natuurlijk). Dussss zijn enige taak is de hypotheek betalen en zorgen dat we warm zitten en over de rest bekommer ik me dan wel en tja dat shoppen is toch niks voor mannen! Daar zijn wij toch veel beter in?? Actie bij LIEF?? Ooh vertel? Ik heb nog geen idee!

  x ing

  #3898024 Quote

  ook via een topic hier vertelde karin dat bij lief de spijkerjasjes met vestjes daarin nu maar 14,50 zijn. Meteen even gaan kijken en bij de aanbiedingen stonden ookleuke pyamaatjes en shirtjes en de buuf ook 2 jassen en shirtjes besteld. Zo zijn die aanbiedingen toch weer een hoop geld bij elkaar .

  groetjes chimene

  #3898026 Quote

  Heel erg jammer dat het spijkerjasje van Lief! er alleen voor jongens is. Wat is die ontzettend stoer zeg. Maar even verder shoppen weer

  groetjes Linda

  #3898027 Quote

  Ja jammer is dat he,leuk jasje voor een leuk prijsje. Zou het ookleuk voor Noa gevonden hebben maar die is volgens mij ook te groot voor Lief.

  groetjes chimene

  #3898045 Quote

  Hallo Ing,

  Ik ben eigenlijk niet van dit forum hoor maar van 2008 maar opende de
  verkeerde en zag jou berichtje dat was vanmiddag al. Toen dacht ik nog
  oh ja ik heb net een abonoment van mama en nu is het eerste nr april
  binnen maar kan hier geen kortingscode vinden? Ik begreep dat jij die
  ook hebt maar moet ik die ook in mijn blad terug vinden?
  Anders zou ik het fijn vinden omvan jou de code te krijgen.
  Mijn mail adres is nesie@live.nl
  groetjes nesie

  #3898046 Quote

  Hoi!

  Het is de mama van maart en niet van april. Er staan 15 verschillende codes in omdat er 15 verschillende winkels zijn.

  Ik roep er ff een paar:
  Kleertjes.com : shopping20
  Sneakertjes.nl : MAMA20
  Omoda.nl : 1479 (geldt ook voor de outlet van omoda: schoenenkoopjes.nl)
  Rainbowbabies : mamatopshop
  echtgaaf.nl : Mamakortingsactie
  peppadewkids.nl : mama
  Babywalz  : 743302

  Veel shopplezier!

  gr.Ing  

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct