Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Operatie en logopedie

 • Auteur
  Berichten
 • #2109901

  Hoi hoi,

  Vanmiddag bij de KNO arts geweest. Wat een lange zit zeg!
  Eerst bij de arts keel en oren kijken. Daarna een gehoortest. Toen weer terug naar de arts.
  Zijn neusamandel moet eruit. Met zijn keelamandelen is voor alsnog niks mis. Zijn gehoor was accaptabel. Niet helemaal optimaal, maar dat was volgens haar ook moeilijk te testen bij kinderen van deze leeftijd.
  De arts heeft ook een verwijzing voor logopedie gegeven. Door de vergrote neusamandel heeft Bas altijd zijn mond op (om goed adem te kunnen halen). Daardoor kwijlt hij ook zo ontzettend. Maar daardoor zijn zijn mondspieren erg slap geworden en heeft hij dus te weinig mondmotoriek. Misschien dat daarom zijn spraak wat achterblijft.

  Ach, na de fysiotherapie voor zijn pincetgreep, is de logopediste voor zijn mondmotoriek weer eens wat anders.

  22 juni mogen we ons melden in het ziekenhuis. Ik ben benieuwd hoe Bas alles zal ondergaan. Vast weer anders als Eva destijds.

  Groetjes, Karin

  #3900907 Quote

  Ik vind dat ze dat wel snel kunnen zien dan zeg dat ie nu al logopedie nodig heeft. De taal- en spraakontwikkeling is nu toch nog helemaal op gang aan het komen? Of heb je zelf ook echt het gevoel dat het wel nodig is? In ieder geval heel veel succes met de operatie! Meestal knappen ze er heel erg van op.

  Groetjes Babybelle

  #3900944 Quote

  hoi Karin,

  jee dat is wel weer een hoop dat er met je mannetje moet gebeuren. Ik hoop dat het goed gaat helpen en dat hij in ieder geval minder last ervan heeft straks.
  Heel veel succes en een knuffel voor Bas.

  groetjes Tamar & Sarah

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct