Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

atraktie

 • Auteur
  Berichten
 • #2109902

  Hallo meiden,

  Nou dat heb ik weer. Van de week een nieuwe jurk voor Marissa gekocht. Tuurlijk had ik wel gezien dat het een speciale jurk was en niet een die je veel ziet. Maar ik koop op looks en pas jurken nooit aan. Nu hebben we vanavond een feest en dus mocht ze vandaag haar nieuwe jurk aan. Maar oh jee toen ik hem aandeed. Ze was net een volendams meisje!! Ik kwam echt niet meer bij. Maar toch zo naar de stad want ik vind hem stiekem natuurlijk ook wel mooi. Maar wat een bekijks had ze zeg! Echt niet normaal. Kei veel mensen bleven stil staan, stoten elkaar aan en riepen ahhhhh wat een schatje. Op een gegeven moment begon ik me gewoon echt te schamen. En Marissa had het al snel door dat ze er leuk uitzag dus die begon echt te paraderen. Ze liep heel eigenwijs te stralen in de stad. Ben op een gegeven moment maar snel gegaan. Misschien is de jruk toch iets TE bijzonder?!

  Niet letten op haar schoenen trouwens. Dit was het enige paar dat er nog een beetje bij paste haha

  #3900894 Quote

  Hahaha, echt totaal niet mijn smaak. Staat haar wel schattig, maar idd net een volendams pakje.

  groetjes MAris

  #3900906 Quote

  Hihi! Ik vind het wel een mooie jurk hoor! Niet voor alledag, maar het staat haar wel heel lief hoor! Het eerste wat ik me eigenlijk afvroeg was "Waar heb je die gekocht?"
  Ik zie het al helemaal voor me dat Marissa echt zo ging lopen zoals je verteld! Leuk hoor!
  Groetjes Babybelle

  #3900925 Quote

  Hahah! Ja ik snap dat ze veel bekijks heeft gehad! T staat er echt lief, maar is ook totaal mijn smaak niet 😉

  Liefs Deb.

  #3900927 Quote

  Hoihoi,

  Dit is ook wel echt het enige type van deze jurk die ze heeft en ooit zal hebben. Ik vond het voor een keer wel errug leuk omdat hij zo bijzonder was. Maar de rest van haar kledingkast ziet er zeker niet zo uit haha. Dit was gewoon een keer voor de leuk

  groetjes Linda

  #3900933 Quote

  ah… schattig hoor! haha.. een heuze attraktie!

  #3900954 Quote

  nee hoor, geen haarclipje uit gedaan. Marissa moet van de week gewoon weer naar de kapper. En Marissa heeft nu 10 paar schoenen maar dus geen een die bij de jurk kon. Ze heeft wel een paar klompen maar dat ging me echt te ver haha. Van de week dus maar op zoek naar paar 11 die wel bij de jurk kunnen.

  #3900958 Quote

  Hey Lin,

  Moest wel een beetje lachen hoor!
  Wat een schetige jurk (al is het totaal mijn smaak niet, maar dat mag ik zeggen toch), ik vind hem Maris wel leutig staan.

  Liefs Saskia

  #3900967 Quote

  11 paar schoenen en dan geen neutrale sandaaltjes of ballerinaatjes  voor onder zwierige jurkjes in de collectie? Laat Imelda Marcos het niet horen zeg…. Gympen onder dit soort jurken… Niks voor jou hoor!

  Tis niet mijn smaak maar dit past er een stuk beter bij vind ik:


  En zoiets bij dat zwart witte ding?

  http://www.omoda.nl

  doeidoei

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct