Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

@ing

 • Auteur
  Berichten
 • #2109914

  Hoihoi,

  ik las in een ander topic dat je al in frankrijk zat. Hoe bevalt het? hebben jullie een mooi huisje? Is het druk en lekker weer?

  Ben erg nieuwsgierig hoe jullie het hebben?

  groetjes chimene

  #3900970 Quote

  Haai,

  Ik zit op dit moment uit te kijken over het hoefijzer. We hadden een espace maar daar bleek een probleemje mee te zijn dus zijn we in een Campagne gezet. Niet zo groot helaas dus we baalden nogal maar de ligging tov de zon en het uitzicht zijn wel geweldig. Ik ben toevallig vandaag even binnen geweest bij huisje 57. Daar zaten jullie toch? We vinden het hier heerlijk en de omgeving is supermooi alleen het is erg rustig qua kids. Veel eigenaren zijn er zelf. Maargoed Mette vermaakt zich prima hoor. Tot nu toe bevalt het prima!

  gr.Ing

  #3901078 Quote

  Nog even een vraagje… Welke periode zaten jullie hier precies? We denken erover om volgend jaar weer te gaan maar dan in de Espace deluxe maar we willen dan wel dat er meer kids zijn voor Mette en meer te doen op het park. We denken dat als we niet de 1e 2 maar de laatste 2 weken van juni gaan we dan wel ok zitten maar ik ben toch even benieuwd welke periode jullie er waren.

  gr.Ing

  #3901094 Quote

  Hoihoi,

  wij hebben ook 2 x in een espace de luxe gezeten en dat beviel inderdaad erg goed. We zaten de laatste keer de laatste 2 weken van juni dachten we. Toen waren er best al wat kindjes om mee te spelen, iets van 10-15 kindjes bij het kleine badje. Jelle heeft daar echt een leuk vrinedje aan over gehouden.

  Maar het bevalt dus goed het mooiste park? Hebben jullie alwat in de omgeving gedaan of zijn jullie gewoon lekker aan het relaxen op het terras?

  groetjes chimene

  #3901101 Quote

  ps volgens mijn zaten we in huisje 59. (peter dacht 58 maar ik 59)

  groetjes chimene

  #3901102 Quote

  Haaai,

  We zijn toevallig net vandaag langs de receptie geweest om eens te informeren wat er in de omgeving aan het doen is. Er zijn wat kleine speeltuintjes en dierentuintjes maar het meeste op een uur of 2 rijden. We hebben niet echt superleuke dingen ondekt ofzo. Dussss ALLE tips zijn zeer welkom aangezien we nog dik een week vakantie hebben. Huisje 58 en 59 worden niet meer verhuurd heb ik begrepen. Aan het hoefijzer staan alleen nr. 3 en 57 in de verhuur en de eigenaar van 57 hebben we ontmoet. Dit is een erg mooi en gezellig huis dus we hebben vandaag een voorstel gedaan om een optie te nemen voor volgend jaar. We willen dan wel later in het seizoen aangezien het nu echt rustig is. Iets te al vermaken we ons prima hoor. Bij het zwembad zijn hooguit 5 mensen te vinden en het veldje blijft zo een hele dag leeg. Vandaar dat we even wilden weten welke periode jullie zijn geweest en hoe het was. Was er toen jullie hier waren een beetje wat te doen op het veldje van het hoefijzer of moesten jullie echt naar het chateau of zwembad om mensen te zien? Ben benieuwd hoor! Het was in ieder geval een supertip want de omgeving is zowiezo prachtig!

  lfs ing

  #3901103 Quote

  Hoi Ing,

  op het veldje werd niet veel gedaan buiten dan dat wij zelf met de kids en vriendjes aan het spelen waren. Er waren bij het zwembad veel mensen en tussen de middag gingen de meeste kids slapen. Aan het eind van onze laatste week dus dat zal eind juni/begin juli zijn geweest werd wel van alles opgenouwd. Ookbij het zwembad werd toen ineens een eettent en spelletjes dingen opgezet. Dus als je de eerste week van juli pakt is het zeker drukker.

  Carcasonne is leuk om een keer te bekijken, het kasteel en de vele eettentjes. Is ook wel eventjes rijden maar wel leuk voor een dagje. Wij zijn een dagje naar andorra geweest maar daar vonden wij niet zoveel aan. Wij vonden boodschappen doen bij de enorme supermarkt ook leuk om te doen.(dacht dat dat bij pamiers was). Ook een ochtendje naar Foix geweest en een paar keer keer een stukje in de omgeveing gereden   maar verder hebben we niet veel gedaan moet ik zeggen.

  groetjes chimene

  #3901164 Quote

  Hooi,

  Nou we hebben weer besproken hoor. En dat dit echt niet onze stijl is want we gaan nooit naar hetzelfde terug. Maargoed dit bevalt zo goed met 2 kleine kids dat we nog een jaartje gaan voordat we gaan vliegen naar hotels ed. De reden dat we het zo vroeg hebben geregeld is dat we 1 specifiek huisje willen en dat ook al even bezichtigd hebben. Ze hadden nog een kijker dus die zijn we even te snel afgeweest door te boeken. Het is huisje 57 Espace Deluxe. Er zit net een nieuwe keuken in en het is een gezellig en netjes ingericht huisje. Lekker een wasmachine en alles erin en dat is wel zo fijn met die kleine viesmakers. Die we nu hebben is echt een stuk minder qua ruimte en inrichting en de Espace die we oorspronkelijk geboekt hadden bleek ook maar een kaal hok. Voor ons gevoel hebben we nu echt het mooiste huisje op de mooiste plek te pakken. We gaan de laatste 2 weken van juni en de eerste van juli. Nu maar hopen dat we er volgend jaar nog steeds zin in hebben hahahaha.

  We hebben trouwens ook een voorboeking gedaan op een vrijstaand chalet via landal skilife Badkleinkirchheim. Was jij daar ook niet al eens geweest vakantievrouw?

  lfs ing

  #3901190 Quote

  Fijn dat het zo bevalt, wij vonden het ook heerlijk met de kleine ukkies. Goed dat je het zo kon reserveren voor volgend jaar, weet je tenmisnte waar je terecht komt en hoe het eruit ziet.

  Wij hebben niet in landal gezeten omdat de school een andere week vakantie aanhield dan waar wij een voorboeking voor hadden gedaan. Bad kleinkirchem is alleen niet zo sneeuwzeker daarom hadden wij een voorboeking in hochmontafon gedaan.

  groetjes chimene

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct