Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

update

 • Auteur
  Berichten
 • #2109947

  hoi meiden,
  even een update van de situatie hier.
  Inmiddels zijn we bij de neurochirurg geweest en Marc moet inderdaad geopereerd worden aan zijn dubbele hernia. Zijn klachten zijn de afgelopen 4 maanden niet verbeterd en zelfs verslechterd dus er is geen ontkomen aan: dinsdag 7 juli is hij aan de beurt. Dat is helaas nog ver weg, maar er gaat in ieder geval wat gebeuren. Nu is het zaak vol te houden tot die tijd!
  Mijn bekkeninstabiliteit gaat helaas ook niet zo lekker dus wij zijn een huis vol kneusjes! Ik draag nu vaak een bekkenband en dat geeft wel iets verlichting. Verder hebben we hulp gevraagd via de gemeente maar dat gaat niets worden. We hebben een gesprek gehad en zouden wel in aanmerking komen voor 4 uur hulp per week, maar onze eigen bijdrage zou hoger zijn dan wat we nu voor onze werkster betalen.
  Onze eigen hulp komt 1x in de twee weken dus die ga ik nu vragen elke week te komen. Dat scheelt toch weer! Bovendien wil een vriendin van me de strijk komen doen dus dat is helemaal geweldig! We gaan het dus wel volhouden tot de operatie.
  Over de eerste tijd erna wil ik nu nog even niet te veel nadenken maar dat komt vast ook goed. Ik heb weer wat meer hoop.

  Nou dat was een lang verhaal. Meiden jullie bedankt voor de tips en het meeleven.

  groetjes Tamar

  #3901195 Quote

  Hoi Tamar,

  Ik hoop dat de operatie goed gaat en wil jullie even heel veel sterkte wensen. Ik hoop dat alles goed voor jullie gaat!

  Groetjes, Marisa

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct