Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Even voorstellen

 • Auteur
  Berichten
 • #2203409

  Hallo allemaal,

  In 2006 heb ik mee geschreven op deze site. Ik was toen uitgerekend in juni. Wij hebben toen een prachtige zoon gekregen. Dat was ons derde kindje. Als het goed gaat alemaal ben ik dit keer uitgerekend in juli. Voor mij is alles weer net zo spannend als de eerste keer maar ik heb tijdens mijn laatste zwangerschap vernomen dat dat niet geld voor de buitenwereld. Bij mijn eerste kindje kreeg ik heel veel kaartjes en telefoontjes en kon ik niet snel naar de winkel zonder dat ik staande werd gehouden. Bij ons tweede kindje werd dat al wat minder en omdat we toen al een jongen en een meisje hadden werd ons bij het derde kindje zelfs de vraag gesteld (door schoonouders) of het een foutje was. grrrrrr. In totaal hebben we toen 1 kaartje gehad. (en dan bedoel ik tijdens de zwangerschap hoor, hihi. Toen het er was kregen we natuurlijk veel meer)
  Daarom hebben wij besloten om het voorlopig maar niet te vertellen. Wij vinden het leuk en daar gaat het om. Het gaat dus om ons vierde kindje maar om de 7e zwangerschap dus is alles erg spannend mn de eerste 3 maanden. Ik hoop veel met jullie te kunnen kletsen en dat we elkaar kunnen steunen tijdens deze mooie maar soms ook zware periode.

  Liefs pc

  #3953378 Quote

  hoi pc

  wat kunnen mensen soms raar reageren he? het is misschien niet zo bedoeld maar het komt er soms zo rot uit, ik probeer me er maar niet te veel van aan te trekken maar ik kom 's avonds vaak wel gefrustreerd thuis kunnen mensen niet gewoon leuk reageren!!!
  ik vind het super voor jullie het lijkt me heerlijk om een groot gezin te hebben ik wil er het liefst 4 maar mijn man wil er 3, maar eerst maar kijken hoe het met 1gaat, ik heb er zo'n zin in, ik kan ook niet wachten tot ik een buik krijg. dat zal jij wel snel krijgen nu alles iets losser zit die zwangerschappen, alleen als ik warm gegeten heb kan ik m'n buik niet meer inhouden dan heb ik zo'n opgeblazen gevoel maar ondertussen ben ik super trots.
  geniet maar lekker van je zwangerschap en laat die mensen maar kletsen.

  groetjes maria

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct