Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1201437 Hoeveel Kilo Aangekomen

 • Auteur
  Berichten
 • #2207439

  Hallo allemaal!

  Ik ben benieuwd hoe ver jullie zijn en hoeveel jullie aangekomen zijn in gewicht 😉
  Ik zelf ben vandaag precies 20 weken (1 aug. uitgerekend). Ben nu precies 4.5 kilo aangekomen. Ben benieuwd naar jullie…
  Weet niet of dit veel weinig of gemiddeld is 4,5 kilo. Is m'n 1e zwangerschap.

  Groetjes..

  #3959443 Quote

  Hallo allemaal!
  Ik ben ook 1 augustus uitgerekend en vanochtend op de weegschaal was ik al  5,3 kilo aangekomen. Mn buik begint al aardig dik te worden (lijkt wel of hij elke dag groter wordt) maar voor de rest eigenlijk niet. Denk dat al het gewicht in mn buik en borsten zit hihi.
  groetjes Linda

  #3959444 Quote

  Hai hai,

  Nou ik heb werkelijk geen idee. Ik sta namelijk nooit op de weegschaal. Sterker nog, ik heb niet eens een weegschaal   . Maar ik denk eigenlijk dat ik nog helemaal niet veel  ben aangekomen. Ik pas namelijk al mijn kleren nog en mijn ring glijdt de laatste tijd zelfs van mijn vinger. Ik heb een buikgriepje gehad. Gelukkig krijg ik nu wel een beetje buik.

  Persoonlijk vind ik weegschalen maar niks. Ik haat die krengen hahahaha. Daar kunnen er vast wel meer over meepraten hier. Maar ik heb dan ook, in mijn vorige zwangerschap en daarna,  nare ervaringen gehad met die dingen. Ik krijg de kilo's er over het algemeen maar moeilijk aan. Dieptepunt was een gewichtsverlies van 10 kilo bij 34 weken zwangerschap en ik had al niks extra's. Maar goed, eigenlijk weet ik ook altijd wel hoe het zit, zonder op zo'n ding te staan. Ik vertrouw maar op mijn gevoel ( is mooi, hoef ik ook de confrontatie niet aan   en kan ik lekker mijn kop in het zand steken ).

  En hoe zit het met de rest. Ben ook wel benieuwd

  #3959445 Quote

  Ohw ja, ik denk wel dat ik aan elke borst 2 kilo ben aangekomen   

  #3959446 Quote

  Hallo,

  Ik ben nu 17 weken zwanger en 2,5 kg aangekomen.
  Ik heb ook geen idee wat normaal is, dit is ook mijn eerste zwangerschap. Mn broeken passen al weken niet meer en ik heb best al een buikje, en inderdaad die borsten he….hahaha.
  groetjes Jacky!

  #3959447 Quote

  Ik zit nu op 6 kg erbij en ben morgen (zondag) 20 weken.
  Ik heb echt al een flinke buik,iedereen vraagt ook of het er geen 2 zijn.
  Misschien toch weer suiker, net als de vorige keer.
  De kg zitten verdeeld op: 3 kg buik en 1,5 per borst
  Ik hoop dat het nog goed komt.

  Groetjes Mikkie.

  #3959449 Quote

  ik ben nog niets aangekomen, nu eigenlijk 2 kilo lichter dan aan het begin van de zwangerschap. Maar dat is in mijn geval (ik heb overgewicht) helemaal niet erg, ik moet proberen, voor zover ik het in de hand heb om in de hele zwangerschap niet meer dan 9 kg aan te komen, dus dan is het logisch dat ik nu met 18 weken nog niets ben aangekomen.

  #3959452 Quote

  Leuk topic. Ik vraag me al weken af of ik nou een beetje normaal aan aan 't komen ben. Ik zit nu op 17 1/2 week en ben dik 2,5 kilo aangekomen. Laatste week krijg ik wel commentaar dat mijn buik met de dag groeit… Overigens meet ik ook iedere week mijn buikomtrek en daar komt al weken steeds 1 cm bij, dus volgens mij denkt men meer te zien, dan er werkelijk gebeurt!

  #3959453 Quote

  Hi!

  Bijna 19 weken nu! Ik ben 1 kilo aangekomen geloof ik. Mijn buik begint blijkbaar nu zichtbaar te worden want ineens beginnen mensen te zeggen dat ze het zien. Zelf vindt ik dat hij nog niks is gegroeid, ik ga het denk ik ook maar opmeten!

  Gr.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct