Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1225617 Inleiden

 • Auteur
  Berichten
 • #2231619

  Hallo

  Heeft er iemand ervaring met inleiden? Omdat ik nog steeds niet bevallen ben van de tweeling en wij het hier toch vrijdag over gaan hebben wil ik graag wat ervaringen weten van mensen die ooit ingeleid zijn.

  Dank je wel alvast voor de reakties.

  gr angelique (oktober forum)

  #3984703 Quote

  Ik ben ingeleid op ons september forum kan je mijn bevallingsverhaal lezen

  http://september2007.forum2go.nl/

  #3984704 Quote

  Bij onze zoon, 13 maart 2005, ben ik ingeleid. Mijn ervaring….mmm…. op dat moment vond ik het niet prettig omdat ik echt last had van een weeenstorm, had amper tijd om bij te komen. Maar dit kwam ook omdat ze het infuus heel hoog hadden gezet. Wat ik er wel plezierig aan vond is dat het intotaal maar 3 uurtjes heeft geduurd. Ik denk dat het bij iedereen weer anders is. Het is heftig, maar ik denk dat er bij elke bevalling een moment is dat het heftig is.

  Precies 2,5 jaar later ben ik bevallen van onze dochter. 13 september 2007. Nu was het spontaan, maar dit was goed te doen. Hier heb ik intotaal 6 uren over gedaan. Het enige verschil vond ik, dat het rustiger begon. Maar de laatste 2 uren deden mij erg denken aan de eerste bevalling qua pijn. Had nu wel last van rugweeen, erg vervelend.

  Beide bevallingen hebben voor en nadelen vind ik.

  Ik zou er in ieder geval niet tegen op kijken als ik jou was. Je krijgt er heel iets moois voor terug. Succes en sterkte.

  Groetjes Trienke
  mama van Jelmer en Eline

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct