Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

hebben jullie nog uitgeslapen wintertijd?

 • Auteur
  Berichten
 • #2234502

  hoi hoi mede mama's

  hebben jullie nog uit geslapen of bedoel jullie kleintjes en hebben ze er last van?

  nou hier werden we pas wakker om 8.45 zomertijd dus wel een uur later maar sverre was niet echt vrolijk deze morgen denk wel dat hij dat uur miste of zo iets. maar voor de rest zitten we nog op het normale schema.

  nou doei doei lucy

  #4005669 Quote

  Hoi hoi,

  Bij ons ging het verbazingwekkend goed. Hij werd om half 7 nieuwe tijd ongeveer wakker. (normaal was dat rond 7 uur oude tijd). Heb dus gelijk de nieuwe tijden de hele dag aangehouden met eten en slapen. En dat ging eigenlijk heel erg goed. Hij was iedere keer wel heel erg moe als hij ging slapen, maar vervolgens sliep hij wel lekker 1 1/2 uur (2 x nog). En vanavond is hij gewoon om 7 uur naar bed gegaan. Viel me allemaal erg mee, ben benieuwd hoe het morgen gaat.

  groetjes Kabo.

  #4005673 Quote

  Hoi Lucy,

  ook hier ging het helemaal goed. Zaterdag waren we naar de dierentuin geweest en lag Lars later in bed en was dus helemaal gevloerd. Hij werd rond half 8 wakker. Heeft pap gegeten, even gespeeld en we zijn daarna rond half 11 opgestaan. Heerlijk uitgeslapen dus. En ook 's middags heeft hij lang geslapen. Geen centje pijn dus, gelukkig.
  Vanochtend werd hij wakker, toen wij rond half 8 met de ochtendroutine bezig waren.

  Groetjes, Marijon

  #4005688 Quote

  Ik heb hier echte slaapmutsen, dus die waren normale tijd wakker!!!
  Heb niet gemerkt aan hun dat de tijd veranderd is!

  #4005690 Quote

  Jeetje wat goed van jullie kindjes zeg!!!

  Helaas is dat bij ons wel anders. Ik heb gelijk het ritme van nieuwe tijden aangehouden, maar helaas. Overdag gaat het heel goed, maar hij wordt toch echt een uurtje eerder wakker, nog steeds. Dus bij ons begint de dag i.p.v. 06:15 om 05:15uur! Is toch wat vroeg . We hebben ook al geprobeerd om hem wat langer op te houden 's avonds, maar ook dat mag niet baten! Het zal heus ook wel weer een keertje zomertijd worden!!!

  Groetjes,

  Maris

  #4005696 Quote

  Hi,

  soms moet je ook een beetje mazzel hebben. Onze dochter Eva was vorige week niet zo lekker, dat is dan geen mazzel hebben. Het gevolg was wel dat ze woensdags uit heeft geslapen tot half 9, normaal is ze tussen 7 uur en half 8 wakker. Vanaf woensdag hebben wij alvast wintertijd ingevoerd, maw alles een uur later dan normaal. Ze reageerde hier heel goed op, ze hoefde ook niet naar het kinderdagverblijf, anders ligt alles weer op het oude schema.

  groetjes Sylvia

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct