Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Stedentrip met kind

 • Auteur
  Berichten
 • #2234506

  Hier even een luxe probleem; wij zijn uitgenodigd om met onze zoon een weekendje naar Londen te gaan eind november. Hij is dan ruim 14 maanden. Wij twijfelen nog een beetje omdat we ons af vragen wat hij er aan heeft. Het is een makkelijk kind maar hij slaapt natuurlijk wel van 12.00 tot 14.00 bijvoorbeeld. En wat kun je een kindje bieden als je midden in een grote stad zit? Heeft iemand ervaring met een stedentrip met een dreumes?

  #4005706 Quote

  Hoi,
  Volgens mij hangt het een beetje van je kind af. Vind hij het leuk om lang in de kinderwagen te zitten? Heeft hij last van een steeds wisselende omgeving? Wij zijn met twee kids wel eens een week in Barcelona geweest en die vonden het hartstikke leuk. De jongste was toen 11 maanden. De bezienswaardigheden, eten in restaurantjes, slapen in een hotel, winkelen; ze vonden het allemaal prachtig. En weet je wat het is met kleine kinderen; het maakt ze meestal niet zoveel uit waar ze zijn, zolang papa en mama maar in de buurt zijn.
  Ivy

  #4005712 Quote

  Da's een hele goede! Bedankt voor de tip! Groet, marianne

  #4005715 Quote

  Hoi,

  ik denk, dat het ook een beetje aan het karakter van het kind ligt. Hoe drukker, hoe beter voor onze zoon. Als hij maar lekker om zich heen kan kijken, heeft hij het prima naar de zin. Tijdens de zomervakantie zijn we gewoon op pad gegaan en als meneer aan slapen toe was, deed hij dat gewoon in de kinderwagen.
  Mocht je met de auto gaan, kun je natuurlijk standaard een bedje achterin de auto leggen: prima voor slaapjes tussendoor, maar ook zeker geschikt als box.

  Alvast heel veel plezier! Marijon

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct