Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

geen melk meer drinken

 • Auteur
  Berichten
 • #2234537

  Hoi hoi,

  Vrijdag wilde ik een poging doen zijn fles bij zijn middag boterham te vervangen voor gewone halfvolle melk. Met als gevolg dat hij nu dus helemaal die fles weigert. Of ik er nu weer gewone nutrilon melk of iets anders in doe, meneer weigert hem. Vandaag is hij gelukkig wel wat meer sap gaan drinken, maar afgelopen dagen had hij niet meer vocht dan zijn ochtend pap en avond yoguhrt en nog geen 50cc sap op.
  Nu drinken er in de familie van mijn man, weinig mensen melk (omdat ze het niet lekker vinden). Maar nutrilon ging er altijd goed in.

  Hoe zijn jullie over gestapt naar gewone melk? Ik heb ook al geprobeerd met warme melk uit gewoon een oefenbeker, maar dat is ook geen succes. Het lijkt wel of hij nu alle witte vloeistoffen niet vertrouwd ofzo?

  groetjes Kabo

  #4005853 Quote

  Hoi,

  Alpro soya melk is wat zoeter van smaak dan gewone melk, misschien is dat iets, dat drinken mijn kinderen, hoewel de middelste alles drinkt waar het woord melk in voor komt..haha.
  Hoe je het er weer in krijgt? Ja? Misschien eens proberen met een rietje? vinden ze vaak wel interessant! Of gewoon uit een beker? of wilde hij dat al niet?
  Als je denkt dat het alleen aan de kleur ligt, maak dan wat thee en doe daar melk door, dan krijg je toch weer een andere kleur!

  Gr MJ

  #4005854 Quote

  Nee gewone beker had je niet geprobeerd he alleen een oefenbeker, dezelfde beker als mama en papa wil ook wel eens helpen, je kunt ook de oefenbeker zonder deksel geven heeft hij toch de handvaten hoef je alleen te helpen met doseren!

  Gr MJ

  #4005885 Quote

  Op het cb zei de arts vandaag gewone melk mengen met opvolgmelk en dan langzaam de verhouding naar gewone melk brengen. groet, marianne

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct