Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1262492 Creatieve Mamaaposs

 • Auteur
  Berichten
 • #2268494

  Een vriendin van mij had een heel leuk idee voor een verjaardagsslinger: van elk jaar dat je kindje jarig is,  een vlaggetje van stof maken met daarop een foto van je kindje in dat betreffende jaar,  zodat je uiteindelijk een foto 'verjaardagsslinger' krijgt. (zij gaf als tip om dat tot haar dertigste te doen en die dan uiteindelijk cadeau te geven op haar huwelijk maar dat is mij nog veel te ver weg :))
  Heel leuk en ik wil het graag gaan maken maar: HOE? Ik ben best creatief, maar heb geen idee hoe ik een foto op een stuk stof krijg, in de vorm van een vlaggetje. Heeft iemand van jullie een idee?

  Nog andere leuke ideetjes om creatief aan de slag te gaan? Ik heb het fotoalbum van Evelien klaar, en ben  toe aan een volgend project…
  Ik vind het leuk om van andere mama's ideetjes op te doen!

  #4018783 Quote

  Huh, dubbel geplaatst, niet met opzet gedaan!

  #4018786 Quote

  Wat een onwijs leuk idee zeg van die verjaardagsslinger! Ik ben zelf TOTAAL niet creatief, dus ik zou het uitbesteden, haha……..
  Ik kan je dus ook niet hlepen met creatieve ideeen, maar ik lees wel mee, hoop dat er meiden zijn met tips, leuk!

  #4018884 Quote

  Hoi hoi,
  wat een leuk idee!! Ik ben voor mijn meisjes een borduurwerk aan het maken. kost wat meer tijd, maar vind ik ook leuk voor later. er zijn  gelukkig ook hele leuke, niet al te moeilijke patronen.

  Groetjes,
  Petra

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct