Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1262508 Ervaring Met De Bloom Joolz En Of Bloom Fresco

 • Auteur
  Berichten
 • #2268510

  Hallo,
  Ik ben zwanger en heb de bloom joolz (kinderwagen) en bloom fresco (kinderstoel) besteld. Heeft hier iemand ervaring met één van beide?
  Groetjes

  #4019142 Quote

  Wij hebben een joolz bloom. Ik ben er tevreden over, maar ik heb verder geen andere wagen waarmee ik het kan vergelijken.
  Het onderstel van de joolz klapt eenvoudig in en is niet al te zwaar, verder staat de wieg lekker hoog, hierdoor kan je je kind makkelijk pakken. Dit is ook een van de redenen waarom wij voor de joolz hebben gekozen. Je kan de voorste wielen zowel in de zwenkstand zetten als vast zetten, erg makkelijk voor de hobbelige wegen. En hij loopt licht. Nu hebben wij het zitgedeelte nog niet gebruikt, dus kan daarover niets zeggen, alleen dat ik het fijn vindt dat deze ook hoog is en dat je je kind zowel naar voren kan laten kijken als naar je toe.
  De levering heeft echter wel op zich laten wachten en de communicatie naar het bedrijf verloopt moeizaam. Verder maakt een wiel nu een geluidje, waarschijnlijk is er iets tussen gekomen toen wij door het zand liepen of in het bos ( loopt trouwens prima), maar heb nog niet kunnen ontdekken wat.
  Al met al is het toch wel een lekkere wagen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct