Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1262518 We Hebben Echt Een Huilbaby

 • Auteur
  Berichten
 • #2268520

  Hallo meiden,

  We hebben een zoontje Tom (09-06-08) en huilt echt de hele dag alleen na de fles van 23.00 uur tot de volgende ochtend 7.30 uur horen we hem niet..maar dan begint het..We worden er echt gek van..maar ook omdat je niks kan doen ertegen…ik dacht misschien andere voeding??Herkent iemand dit..er is mij ook verteld van het KISS SYNDROOM..ik hoop dat iemand een tip voor me heeft…Oja..ik voed hem om de 4 uur en hij zit op 5 flessenvan 150 cc..

  Groetjes Iris

  #4018993 Quote

  Hoi,

  Onze tweede zoon is  geboren op 22 mei 2008 zit nu op 5 voedingen van 180 ml.
  Qua leeftijd schelen ze niet zoveel, heb je zelf het idee dat hij meer honger heeft???
  Zoek a.u.b. wel hulp hoor als je het huilen niet meer aankan, ik heb dit ook gehad met onze eerste zoon die ziek bleek te zijn en daardoor veel huilde, zorg dat je hulp zoekt want anders kan je uit je onmacht weleens rare dingen gaan doen.
  Het kan nooit kwaad om eens naar een osteopaat te gaan om voor het Kiss syndroom te kijken, wat zeggen ze bij het consultatie buro want hun kunnen je ook verder op weg helpen. Blijf niet tobben maar onderneem zelf stappen.
  Ik wil je erg veel sterkte wensen.

  #4018994 Quote

  Hoi Iris,
  wat vervelend dat Tom zoveel huilt. Je zou idd kunnen kijken of hij niet toch honger heeft. Kan het anders niet zo zijn dat hij krampjes heeft? Als mijn meisjes zo blijven huilen geef ik ze soms uitvoorzorg wat cinababy druppels voor het geval ze toch weer krampjes hebben. het is homeopatisch dus kwaad kan het niet.

  ik hoop voor je dat je er snel echter komt waarom, maar misschien is anders het idd een goed idee om langs te gaan bij je HA ofzo? sinds ik een ander schema hanteer voor onze meisjes zijn ze een heeeeel stuk rustiger en huilen ze nog maar amper. nu geef ik ze eten wanneer ze er om vragen, in plaats van ze steeds wakker te maken.(ben er geen expert in, ben pas 3 dagen bezig met het nieuwe schema van 6 voedingen).

  veel succes ermee!!

  Groetjes,
  Petra

  (heeft hij geen oorontsteking?)

  #4019005 Quote

  knap dat jullie het volhouden.
  Ik zou zelf het cb of ha bellen en afwachten wat zij zeggen. Er bestaat bijv.   nl. zoiets als een huilpoli en het lijkt me belangrijk om erachter te komen wat de reden van het huilen is. Kun je de kleine af en toe bij iemand achter laten zodat je even tijd voor jezelf hebt om op te laden?
  Heel veel succes

  #4019007 Quote

  hallo..

  heb je hem wel eens ingebakerd? hielp int begin super bij mijn zoontje{07-05-2008}

  gr.marije

  #4019014 Quote

  Ik weet hoe dat is, helaas. Onze zoon sliep gelukkig 's nachts ook, en verder brulde hij ook een hele dag. Wat mij toen geholpen heeft is rust voormezelff. Ik  ben een aantal dagen in het ziekenhuis geweest, en moicht alleen terug komen om te voeden, verder moest ik maar de stad in    ofzo, de zusters  zaten met een huilbaby. Doordat ik weer rustig werd, werd hij ook rustig, en keerde de rust terug!

  Wie weet een idee??

  Janine  

  #4019017 Quote

  Hoi Iris,

  helaas herken ik je probleem ook. onze zoon heeft de eerste 2 maanden ook heel veel gehuild, alleen het tweede gedeelte van de nacht en de ochtend sliep hij. mij is toen gezegd dat het niks medisch kon zijn,omdat hij wel zelf in slaap kon vallen. dit stelde me gelukkig al gerust. bij ons bleek het de paar kopen koffie die ik op een dag dronk te zijn. ik geef bv, maar las dat jij fv gaf, dus daar kan het niet aan liggen.

  kan het zijn, omdat het kamertje savonds donkerder is? zou je het smorgens ook kunnen verduisteren om te proberen?
  en probeer inderdaad hoe moeilijk ook, voor jezelf ontspanning te zoeken.

  sterkte en succes.

  gr floor

  #4019018 Quote

  Hoi Iris,

  Ik ben van het voorjaar 2008 forum, maar lees ook wel eens bij jullie mee. Ik wilde toch even reageren omdat ik je verhaal helemaal herken. Niet van mezelf, want onze dochter slaapt super. Maar van mijn nichtje. Zij heeft een dochtertje wat de eerste 6 weken overdag niks anders deed dan huilen zodra ze haar neerlegden. 's nachts sliep ze ook helemaal door, omdat ze doodmoe was. Ze hebben toen als advies gekregen om eens naar een osteopaat te gaan. Dit hebben ze gedaan, omdat je op zo'n moment alles aangrijpt. Ze heeft uiteindelijk twee behandelingen gehad en het gehuil was over. Het   bleek dat er in haar nekje iets vastzat, wat pijn deed als je haar neerlegde. Na de behandelingen hadden ze een heel ander kind. Mijn nichtje roept nu nog steeds dat ze het veel eerder had moeten doen, want dat had iedereen veel leed bespaart.

  Als ik jou was zou ik het gewoon proberen, baat het niet schaadt het niet.
  Wij zijn met onze dochter ook naar de osteopaat geweest omdat ze met het handje naast haar hoofd geboren is. Ze sloeg ook altijd heel erg met haar hoofdje. Zij had de tweede nekwervel vastzitten, heeft een behandeling gehad en alles was prima. Een veel rustiger kind kregen we ervoor terug.

  Dus probeer het zou ik zeggen, want aan dat gehuil ga je zelf ook onderdoor.
  Veel succes
  Groetjes Anninas

  #4019019 Quote

  ooooooooooooh!!! verschrikkelijk!! Ik dacht dat ik zelf mentaal erg sterk was en dat ze mij niet zomaar óverspannen zouden krijgen! Nou… onze kleine heeft ervoor gezorgd dat ik er niet zo heel zeker meer van ben. Het is bij mij begonnen met een paar uurtjes huilen, vooral de avonden. 's nachts sliep hij heerlijk, hij was gewoon erg moe dan. Maar de laatste weken begon het ook al aan het eind van demiddag… en daarna de hele middag en de laatste dagen de hele dag! Ik begreep ineens al diemoeders die hun kinderen wel uit het raam zouden willen gooien! Toen heb ik hulp ingeschakeld. Ik ben gaan inbakenen met paccodoeken. De eerste dagen sliep ons ventje uuuuuuuuuuren!! Hij wordt nog vaak wakker, maar heeft de slaap dan weer snel te pakken. Eerder huilde hij zich dan helemaal overstuur en dit is nu niet meer zo. De avonden zijn nog steeds wel erg moeilijk. Ik hoop dat je zelf ook snel hulp zult zoeken bij vrienden, familie, het bureau enz. en vergeet geen tijd voor jezelf te nemen, voordat je er echt doorheen zit!

  sterkte ermee!!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct