Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

Maar weer eens een vraag over het drinken.

 • Auteur
  Berichten
 • #2268542

  Hoihoi,

  We zijn nu bijna 4 dagen terug van onze vakantie in België. Evy moet nog een beetje wennen weer aan het thuis zijn, volgens mij. Huilt ietsjes meer, vooral als ze slapen moet.
  Maar nu had ik het idee, dat ze op vakantie beter dronk dan nu weer thuis. Het zal natuurlijk ook aan de buitenlucht liggen.
  Maar ik heb ook het idee, dat het aan het water ligt. We vonden het water in België anders ruiken, maar Evy dronk die week daar best wel goed.
  Zaterdag dronk ze hier thuis nog 785cc, maar sinds gister lijkt het per flesje weer minder te worden. Ze dronk op vakantie flesjes van 170 leeg en nu mogen we blij zijn, als ze 120/130 drinkt.
  Ze is sowieso geen grote drinkster; en Evy geeft heel goed zelf aan hoeveel ze wil. Maar ik kom mijn onzekerheid maar niet kwijt, daar ze zo blijft schommelen met de hoeveelheden. Als we denken dat we 10cc kunnen ophogen, schiet ze gelijk weer 40/50cc terug naar een paar dagen.

  Nu weet ik dat het water wat hier uit de kraan komt veilig/schoon is; ik kook het water ook eerst en zet het in voedingskan in de ijskast. Verwarm dan de hoeveelheid water voor de voeding in een flessenwarmer en doe dan het poeder erbij.
  Kunnen we misschien niet beter flessen spa blauw/barleduc gaan gebruiken? Het valt me namelijk ook op dat er in de voedingskan steeds een bruine kring/aanslag komt, tot waar het water staat.

  Groetjes Iris mv Evy (16-05-08)

  #4019165 Quote

  Misschien kan je nakijken (internet bijv) of jullie hard water hebben of niet. Misschien is het kalkaanslag. Misschien moet je eerst nog ff aanzien. Vooral de plasluiers in de gaten blijven houden. Te veel wisselen is natuurlijk ook niet goed voor die kleintjes.

  Ik gebruik voor Joah (ook 16 mei geboren) gewoon warm water direct uit de kraan. Hij drinkt 5 flessen van 160-170 ml.

  Joah weegt al wel 7 kilo hoor (5210 gr bij de geboorte), dus het is een grote jongen.

  Groetjes Bianca, mama van Danae (3,5), Arwen (sb, 2jr) en Joah (16 mei)

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct