Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1270440 Help Nog Steeds Geen Naam

 • Auteur
  Berichten
 • #2276442

  Hoi allemaal.
  Ik ben vandaag 34 weken zwanger en wij hebben nog steeds geen naam voor de kleine. De namen die ik mooi vind, vind mijn vriend niks en andersom. Wij weten dat wij een jongetje krijgen en het rare is dat wij het over een meisjesnaam bijna direct eens waren. Wij zijn op zoek naar jongensnamen van maximaal 2 lettergrepen.
  Liefs Nurse

  #4027558 Quote

  Dat klinkt als een lastig probleem! Omdat ik jullie 'stijl' niet weet, kan ik alleen maar de suggestie doen om op http://www.familyberry.com te kijken. Dat is een site met namen, onderverdeeld in categorieën, zoals bijvoorbeeld Friese namen of Scandinavische namen. Dan kan je in ieder geval een beetje gericht zoeken, want jullie weten vast wel wat jullie NIET leuk vinden.
  Succes!

  #4027559 Quote

  Oeps das lastig zeg! Beschrijf anders even wat je stijl is dan kunnen we mss meedenken. Enne tja als jij straks ligt te puffen heeft ie alles voor je over hoor en mag jij gewoon de naam kiezen hihihihi!

  gr.Ing

  #4027566 Quote

  Hoi
  Ik zelf houd van een beetje aparte namen, maar je moet het wel kunnen uitspreken of kunnen schrijven. Mijn nummer 1 is Dilan. Verder vind ik Jari, Finn, Mika ook mooie namen.
  Mijn vriend houdt voornamelijk van Nederlandse namen terwijl zijn nummer 1 Kevin is.
  Groetjes Nurse

  #4027572 Quote

  Tja dan wordt het erg lastig hoor! Ik ben zelf helemaal niet van de buitenlandse namen dus heb weinig inspiratie voor je. Het enige wat me te binnen schiet is Dean, Dinand. Kevin vind ik niks..(sorry). Succes!!
  gr.Ing

  #4027583 Quote

  Het valt ook niet mee zo`n naam. Wij hebben ook best lang zitten nadenken over een naam voor de vierde. Onze kinderen heten Jamey, Yentl en Quinn dus dan noem je de vierde geen richard of janneke, toch??? Het moet er wel een beetje bij passen.
  Hebben jullie inmiddels al een naam? Zo niet dan veel sterkte bij het vinden van een hele mooie naam.

  Petra

  #4027615 Quote

  Weet niet of je inmiddels al een naam hebt bedacht, maar onze oudste heet Jules en dat vinden wij helemaal geweldig. We gaan graag op vakantie naar Belgie en daar komt deze naam vrij veel voor…. het is dus niet echt Nederlands ofzo.
  Ook zijn er wel mensen die het fonetisch uitspreken, of het uitspreken met een d ervoor. Maar eigenlijk kan mij dat niet zoveel schelen… We hebben erg veel leuke reacties gehad op deze naam.
    Nu weten we nog niet wat het wordt, maar we hebben al wel de namen. Als de mini er uit is zal ik het je vertellen….

  Gr Antoi

  #4027636 Quote

  Hoi dames
  Wij zijn eindelijk uit de naam. Wat heeft dat een moeite gekost.
  Bedankt voor het mee denken.
  Liefs Nurse

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct