Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1270444 Verlof

 • Auteur
  Berichten
 • #2276446

  Hee meiden, het is begonnen!! Vandaag was mijn laatste dag en nu is het dan zover… vrij!! Het komende half jaar niet meer werken en hopelijk over een week of 5 volop kunnen genieten van ons mooie wondertje

  Voor de meiden die ook vandaag hun laatste dag hadden: geniet ze! (en voor de meiden die nog even door moeten werken -> succes!)

  Liefs, 10e (35 weken zwanger)

  #4027569 Quote

  Haai!

  Hier nog zo eentje hoor! Ik heb gisteren mijn laatste dag gewerkt!! Ik kom pas begin juli weer terug op de werkvloer! Heerlijk! Wel raar hoor dat het nu dan toch echt zover is. In mijn hoofd ben ik nog helemaal niet bij een bevalling of 2e kindje. Ik moet nog zoveel doen voor mijn gevoel….. Heb jij dat ook?

  lfs ing

  #4027576 Quote

  Hoi Inge

  Nou, ik heb eigenlijk al de hele zwangerschap het gevoel dat de baby te vroeg gaat komen, dus ik ben wel al  bezig met de bevalling enzo (komt denk ik ook omdat dit onze eerste is). Het kamertje en alle spulletjes zijn al helemaal klaar, ik heb alleen gewacht met alles wassen tot m'n verlof is begonnen. Hier ga ik morgen dus maar mee beginnen   Ik merk wel dat ik sterk de behoefte heb om alles echt klaar-voor-de-start te hebben.. koffertje voor het ziekenhuis klaar zetten enz. Maar ja, je weet het natuurlijk toch nooit. Voor hetzelfde geldt komt onze wup 2 weken te laat.

  Ik heb voor de komende twee weken wel veel leuke dingen/afspraakjes gepland, zodat de tijd lekker snel voorbij gaat. Ben heel erg benieuwd hoe het me zal gaan bevallen! Heb tot en met vrijdag fulltime gewerkt in een erg drukke baan, en nu ineens terug schakelen naar niets (nou ja, bijna niets)
  Gelukkig is het lekker december, kan ik me uitleven met ons huis versieren en lekkere dingetjes koken (ze hebben straks weer het feestdagen assortiment in de supermarkt. yummie! Daar gaan die laatste 5 kilo's )

  Liefs, 10e

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct