Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1270455 Zijn Jullie Het Ook Zo Beu

 • Auteur
  Berichten
 • #2276457

  Tja, de titel zegt al genoeg…..

  Heb het zo gehad….Sjouw nu alweer 17,5 kilo mee, en een 15 kilo zware peuter aan mijn been…..hahahaha.

  Heb gewoon het idee dat ik niet uitgerust de bevalling tegemoet kan gaan, hebben jullie dat ook?

  Nou, mag nog een weekje tot de uitgerekende datum, dat zal ik nog wel volhouden, maar met mijn dochter ging ik er 2 weken overheen…. en dat hoop ik dus niet meer mee te maken.
  Waren de langste 2 weken uit mijn leven.

  Voor iedereen heel veel sterkte en succes!
  En alvast een fijne jaarwisseling!

  Veel liefs Wanda

  #4027674 Quote

  Hoi Wanda

  Ik herken het heel goed hoor. Ook ik ben over een week uitgerekend en ben al aan het hopen vanaf week 37 op de eerste voortekenen. Bij mijn eerste ben ik met 38 weken ingeleid ivm hoge bloeddruk, maar daar heb ik nu geen last van. Ik weet dus ook niet hoe het begin van een "natuurlijke"bevalling is. Probeer maar zoveel mogelijk afleiding te zoeken; wandelen en zwemmen enzo. Valt fysiek niet mee, maar misschien beginnen de weeen dan wel.
  Ach, je moet maar denken; over 3 weken heb je in ieder geval een kindje toch?

  Sterkte met de laatste loodjes!
  Groetjes

  Noortje

  #4027675 Quote

  Hoi meiden,

  Ja het wordt zwaarder hé zo op het laatst!!! Maar het gaat nu redelijk met me en ik denk maar zo het gaat al zo snel dus laat nog maar ff zitten!!! Heb zelf ook een dochertje van 21 maandjes en ja je merkt wel dat je veel sneller moe bent je kunt niet ff zomaar gaan liggen das wel zwaarder dan de eerste keer!!!
  Mijn dochertje kwam ook 3wkjes eerder en wie weet kan het nu elk moment gebeuren we zien wel ben nu ruim 37 wkjes!!!
  Succes meiden met de laatste loodjes!!!

  Liefs Sandy 37wk

  #4027676 Quote

  Ja ja heel herkenbaar hoor ben het ook goed zat!!
  Slaap niet goed meer en heb een heel kort lontje maar goed ik ben as zaterdag uitgerekend en wil toch wel graag dat de beeb vandaag en morgen blijft zitten in ieder geval niet op een feestdag geboren worden maar ook daar heb je niks over te zeggen natuurlijk.
  Met mijn dochter liep ik 6 dgn overtijd en eerlijk gezegd heb ik niet het gevoel dat deze op tijd gaat komen eerder later…………………..
  Wel fijn dat het forum het weer doet dat lag er even uit he?

  Succes met de laatste loodjes allemaal en een hele fijne jaarwisseling!!

  Groetjes Nina 39wkn 4dgn

  #4027677 Quote

  Pfffff, hier ook eentje die er helemaal klaar mee is, hahahaha…..
  Maakt me momenteel ook niet meer uit of het vandaag nog komt of morgen als het er maar uit komt!

  Komt misschien ook door de wetenschao dat het kindje klaar is voor de bevalling, lig al een tijdje ruim anderhalve week voor, dus nu kan het echt ieder moment gebeuren…
  De laatste loodjes, rustig afwachten……..

  XES

  #4027678 Quote

  Ha meiden,

  Eigenlijk ben ik het eigenlijk helemaal nog niet zo beu… Ik vind het wel leuk nu. oke, ik slaap bijna niet, moet om de haverklap naar het toilet en als ik nies of hoest doet alles zeer en kan ik een schone onderbroek aan doen…

  Ik ben nu lekker aan het genieten van mn verlof, maar de halve wereld is ook vrij. Dat betekent dat mn broers/zussen/opa/oma/buurtjes allemaal wel even met mn oudste op pad willen om   mij wat meer rust te  gunnen, en natuurlijk vinden ze het zelf ook veel te leuk. Daarom heb ik nu lekker de tijd voor me zelf.

  Ik heb deze week al drie films gekeken en 2 boeken gelezen!!! Daar kom ik normaal nooit aan toe!!!
  Omdat ik iedere keer zo'n last had van mn rug,banden,bekken, doet manlief het huishouden en lig ik dus de halve dag met mn kont op de bank.
  Ik weet dat ik hiervan moet genieten, want volgende week als iedereen aan het werk is zal het wel weer anders zijn.
  Mn oudste kwam wat een week eerder, en ik denk deze ook wel… Dus nog 3 weken te gaan!?!?

  Meiden probeer er nog even van te genieten, al lijkt dat soms erg moeilijk!!
  Veel succes allemaal!!
  Gr Antoi    

  #4027691 Quote

  Hoi,

  Ben het op zich nog niet echt beu, maar had gister overdag wel voor het eerst sinds mijn verlof een beetje verveeldag. Alles is gedaan en nu maar wachten. Zaterdag ben ik uitgerekend.

  groetjes
  Jadeje

  #4027698 Quote

  Ik ben het ook redelijk beu. Alles doet zeer.  De kleine ligt heel erg diep, dus alles wat ik doe doet zeer. Lopen (nou ja waggelen…) zitten, liggen, staan……het is allemaal niet fijn meer.
  Hierdoor zit ik veel op de bank, aangezien ik niet veel meer kan. Probeer het wel, maar pest mezelf ermee. En als ik er dan aan denk dat je ook nog 2 weken over de datum heen kan gaan en dus nog 3 1/2 week kan duren…….dan komen de   muren echt op me af!!!
  Maar ja, positief blijven denken…..we krijgen er iets moois voor terug!

  Groetjes,
  koetjeukkel

  #4027703 Quote

  Hoi allemaal,

  ik heb een beetje een dubbel gevoel. Aan de ene kant ben ik het allemaal ontzettend beu, aan de andere kant ben ik wel heel blij dat ons kindje niet met de feestdagen gekomen is. Natuurlijk was hij / zij dan ook welkom maar lijkt me voor het kind zelf niet zo leuk. Ik had dan ook de hele tijd zoiets van: laat hem / haar ajb wachten tot na 1 januari. 5 Januari, ook prima, das de uitgerekende datum. Ben zo benieuwd. Naar wat voor mensje het zal zijn, naar mijn gevoelens, naar alles eigenlijk…

  Aan de andere kant wil het al een tijdje allemaal niet meer zo en das af en toe behoorlijk balen. Ik heb sinds 33/34 weken flink last van mijn bekken. De ene dag gaat beter dan de andere maar eigenlijk kan ik niet meer veel. Liggen gaat nog het beste, af en toe een kwartiertje zitten of een kleine boodschap doen (mn man brengt me dan met de auto naar de winkel 3 straten verder, erg he?). Veel pijn en het af en toe helemaal zat.
  Daarnaast ook nog eens tegenstrijdige verhalen van de gynaecoloog en de internist over het gebruik van medicatie rondom de bevalling en de gynaecoloog die de bevalling in wilde leiden. Heel lief, voor mij omdat ik zo veel pijn heb / had. Maar ik zie inleiden helemaal niet zitten, gelukkig kon hij zich daarin vinden. Nu dus veel controle en gisteren op oudjaarsdag was mn bloeddruk gestegen. Nu schommelt ie wel vaker wat maar de arts vond het nodig om uitgebreid onderzoek te doen. Bloed, urine, CTG. Heel erg fijn en ook fijn om te weten dat alles in orde blijkt te zijn nu maar natuurlijk ging gisteren van alles mis. CTG liep niet goed, dus langer blijven liggen en lab was vergeten een stof te controleren dus weer langer wachten. NOu ja, het was een extra grote opluchting toen we dus toch weer naar huis mochten. Nu 2 keer per week een CTG en bloeddruk, afhankelijk daarvan verdere actie. Ach, ben nu ruim 39 weken dus kan en mag nu ook ieder moment komen he?
  Maar goed, vind de laatste loodjes dus ook wel zwaar ja…

  Maar… als het goed is krijgen we er iets heel moois voor terug!

  Natasja

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct