Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1270480 Na 2 Dagen Ziekenhuis Opname Zijn Ylana En Ik Weer Thuis

 • Auteur
  Berichten
 • #2276482

  2 januari is onze ongelooflijk mooie en gezonde dochter Ylana geboren,de kraamtijd ging erg goed en ze kwam in gewicht alweer een beetje aan.Ik geef bv,maar vond dat ze maandagnacht wel wat rustiger was en s nachts melde ze zich ook niet meer,om 6uur kreeg ik haar haast niet wakker,maar was op dat moment nog niet bezorgd.Later op de dag werd ik dat wel toen ze niets meer anders deed dan sla[en,ze melde zich zelfs niet meer voor de voeding.We zijn naar het consultatieburo gegaan om haar te wegen om te kijken of ze wel goed gegroeid was,daar bleek ze maar liefst 100 gr te zijn afgevallen in 4 dagen tijd.

  We hebben daar overlegd dat we de huisarts maar moesten bellen,maar toen ik Ylana wakker wilde maken voor de voeding toen vertrouwde ik t absoluut niet meer,ze was helemaal slap reageerde nu helemaal niet meer,we hebben huisartsenpost gebeld,moesten maar komen,daar aangekomen werden we doorgestuurd naar de spoedeisende hulp en wat ze daar allemaal hebben gedaan in echt ongelooflijk.Ze waren bang voor een infectie of bacterie dus moesten ze een infuus prikken,omdat ze op haar hoofdje de meeste mooie aders heeft hebben ze daar een infuus geprikt,eerst nog maar es 2keer misgeprikt en toen zat hij goed.Ze hebben 1 keer een naald in haar armpje willen aanbrengen maar ook dit mislukte,toen moesten ze hersenvocht hebben en dat hebben ze gedaan door een naald in haar rugje te prikken tot dat ze genoeg hadden.

  Ook moesten ze bloed hebben om op kweek te zetten en dat hebben ze ook uit de ader gehaald op haar hoofdje,ze moest zo verschrikkelijk huilen van de pijn,ongelooflijk dat ging me door merg en been,ik wou haar zo graag helpen maar ik kon niets doen,stond machteloos te kijken wat ze met mijn kleine meisje deden terwijl de tranen over mijn wangen liepen,maar het moest,we moesten weten wat ze had,we hadden geen keuze.

  Ze heeft gelukkig geen infectie of bacterie,godzijdank!

  Wel heeft ze te weinig voeding binnen gekregen,zodat ze ze sloom werd,ze liet niet merken dat ze te weinig kreeg,heel vreemd.Ze dronk vaak wel een uur aan de borst en leek na die tijd erg tevreden,maar schijn bedriegd dus….ze was moe van het sabbelen,ik gebruikte een tepelhoedje ivm schimmelinfectie,te moe om te laten weten dat ze geen tot weinig voeding had gehad.Ze heeft intotaal 2 dagen in het ziekenhuis gelegen,ik ben al die tijd lekker bij haar geweest,s nachts had ik een aparte kamer,maar was overdag de hele dag bij haar en vandaag zijn we weer   thuisgekomen.

  Ylana is ons 9de kindje,dan denk je dat je wel een beetje ervaring hebt……..

  Ik heb t niet gezien,ze heeft t niet laten merken,ik voel me er best wel schuldig om,had het moeten zien….had ze niet zoveel pijn hoeven meemaken…..waarom heeft ze t niet laten merken….zoveel vragen…..geen antwoorden…..zo n groot schuldgevoel…

    

    

  liefs Caro

    

  #4027813 Quote

  Jeetje zeg dat is schrikken! Tja en waarom je het niet eerder hebt gezien, daar schiet je niks mee op achteraf. Je hebt juist gehandeld toen ze niet meer goed reageerde. Gelukkig is het goed afgelopen.

  groetjes
  Jadeje

  #4027833 Quote

  Hoi Caro
  Jeetje wat een verhaal. Wat zullen jullie geschrokken zijn. Gelukkig is alles goed afgelopen en hopelijk kunnen jullie nu gaan genieten van jullie kleine meid.
  Liefs Nurse  

  #4027834 Quote

  Jeetje Caro, wat een verhaal!! Fijn dat het wel goed gaat nu!!
  Ik herken wel iets in je verhaal. Jules (mn oudste) dronk ook heerlijk aan de borst , dacht ik, maar die groeide ook niet. Hij   sabbelde wat. In overleg moest ik toen gaan wegen en mn borsten leeg kolven. Bleek dat ik helemaal niet voldoende voeding had. Toen dat eenmaal duidelijk was ben ik met de fles gaan bijvoeden en toen ging het veel beter!! En wij ook maar denken wat slaapt hij lekker lang en wat is hij tevreden, maar dat bleek toen ook niet het geval!! Je moet altijd zo alert zijn! Maar er zelf een schuldgevoel aan overhouden, daar wordt niemand beter van!! Zet dat dus uit je hoofd en geniet nu van alle mooie momenten!!

  Ik ben   nu aan mn laatste loodjes bezig… Ik ben wel weer van plan de borstvoeding op te gaan starten, maar heb ook al een pak flesvoeding klaar staan. Als het niet lukt , dan houdt het op. De gezondheid van mn kindje vind ik in dat geval belangrijker!! We zullen zien!
  Gr Antoi

  #4027841 Quote

  Jeetje meis wat een verhaal zeg, gelukkig is het goed afgelopen en maak je zelf geen verwijten joh daar heb je niks aan!!! Heel veel succes nog idd geval!!!

  Liefs Sandy

  #4027855 Quote

  dat zal schrikken zijn geweest……. Het is niets he, als je zo'n klein hummeltje in het ziekenhuis hebt en er vanalles aan en op gedaan wordt.
  Je weet dat het moet maar het doet zeer…….Begrijp wat je bedoelt!

  Gelukkig gaat het nu weer goed en is ze weer lekker thuis! Maak jezelf geen verwijten maar ga genieten van jullie mooie meiske!

  groetjes marion

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct