Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1270518 Boeren

 • Auteur
  Berichten
 • #2276520

  Even een vraag:

  Loïs drinkt de fles…. tussendoor laat ik haar altijd goed boeren…. regelmatig gaat ze tijdens het boeren hoesten en dan gaat ze ook kokhalzen waarbij dan boeren vrijkomen. Ze spuugt daar niet echt bij…. maar het klinkt wel eng. Ze is er ook niet vervelend van, want het is zo weer voorbij. Soms denk ik dat ze het expres doet want dan boert ze gewoon en dan gaat ze daarna kuchen.
  Het is begonnen na een verkoudheid, waarbij ze slijm ophoestte!

  Wie herkent dit en kan mij geruststellen?

  #4028040 Quote

  Haha, ik moet wel lachen om je stukje, want Noah doet dat ook!
  Het is bij hem begonnen toen hij zich een keer verslikte in een fles, maar ondertussen weet ik wel zeker dat hij het expres doet, volgens mij vind hij het gewoon een leuk geluid.
  Hij doet het meestal niet bij/na het boeren, maar als hij aan het mopperen is in bed (als hij er uit wil en wij komen niet snel genoeg), dan gaat hij heel overdreven liggen hoesten, net of hij er inderdaad bijna in stikt! Ik moet er ondertussen hard om lachen; kleine acteur…

  Ik denk dus niet dat het iets is om je zorgen over te maken, maar goed, het kan nooit kwaad om je kleintje even goed in de gaten te houden tijdens het boeren natuurlijk, en een beetje op haar ruggetje te kloppen ofzo tijdens het hoesten

  Groetjes 10e

  #4028062 Quote

  Thomas doet af en toe alsof hij stikt, geen idee waarom. Hij gaat dan hoesten en door zijn mondje ademen, ik schrik er altijd behoorlijk van. Hij boert ook vreselijk, misschien is hij toe aan een andere fles want met die van avent krijgt hij veel lucht binnen.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct