Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1270540 Aerosleep Matrasje

 • Auteur
  Berichten
 • #2276542

  Hoi meiden,

  Mijn zoontje van 4 maanden slaapt sinds kort in zijn ledikant op een aerosleep matrasje.  Ik vind dit een veilig idee. Enige nadeel is dat het matrasje er zo snel vies uitziet, na 3 dagen zit er echt een bruine vlek op de plek waar zijn  hoofd ligt.  Ik vind dit wel heel snel. Als  ik de matras was duurt het vaak een nacht voordat hij weer droog is en kan mijn zoon er dus niet op slapen.  De matjes zijn vrij duur, dus wil eigenlijk geen tweede kopen. Wie heeft er ook ervaring met een aerosleepmatras(matje)? Hoe  lossen jullie dit op?  
  Ik doe mijn zoontje trouwens wel gewoon in bad.  

      

  #4028188 Quote

  Hoi,

  Ik heb dit ook hoor! Die plek komt door kwijl volgens mij 🙂
  Ik was het matrasje altijd snel tussen de slaapjes door, met een verkort programma van 30 min. Daarna doe ik het in de droger!

  Groetjes, 10e

  #4028189 Quote

  Ik heb een keer speciale aerosleep moltons gezien…. die zijn er dus wel, met dezelfde gaatjes, dan hoef je die alleen maar uit te wassen en daarvan 2 kopen zal allicht goedkoper zijn dan een extra matje aanschaffen! Succes!

  #4028190 Quote

  Hoi,

  Ik heb zo'n aerosleep in de kinderwagen, maar dat is heel dun, dus dat is ook heel snel droog, het wordt inderdaad heel snel vies, ook bij het voeteneind.

  groetjes
  Jadeje

  #4028197 Quote

  Ik ben blij dat het niet aan mij ligt en het matrasje dus blijkbaar gewoon snel vies wordt. Ik heb  natuurlijk wel een hoeslaken erom, maar  van een molton voor de aerosleep wist ik niet. Ben ook  benieuwd of dat scheelt..
  Bedankt voor de reactie en succes met de was! pffff

  #4028198 Quote

  Hai,

  Ik heb voor beide kids aerosleep matrasjes met bijpassende hoeslakentjes met gaatjes erin maar heb nog nooit vlekken gehad. Het enige wat ik er af en toe af pluk zijn die donkere pluisjes van kleding en babysokjes ed maar bruine vlekken heb ik nog nooit gezien. Mette gebruikt hem al 2 jaar maar ook daar nooit vlekken. Wij hebben 1 extra aerosleep voor als er eentje in de was zit. We hebben 4 hoeslakentjes van aerosleep. Het extra aerosleep matrasje heb ik in de 20% kortingsactie bij prenatal gekost dus dat scheelde best wel wat. Helaas is die actie er pas weer in september…. Ik vind een extra matrasje wel een aanrader hoor.

  gr.Ing

  #4028206 Quote

  sorry ik zei dat er moltons van aerosleep zijn maar ik denk dat ik ook hoeslakens bedoelde. ik haal dat altijd door elkaar. sorry!

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct