Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1272975 Bruin Slijm Verlies

 • Auteur
  Berichten
 • #2278977

  Hoi meiden kan iemand me mishcien geruststellen. Heb al 3 dagen een soort van ongi pijn gehad, wat normaal is eigenlijk, maar vanmorgen toen ik me afveegde had ik bruin slijm geen bloed ofzo, maar maakt me super onzeker. Heeft iemand dat van jullie ook gehad????????

  #4029075 Quote

  hoi margot,
  zolang er geen helder rood bloed bij komt is het schijnbaar niet erg. Buine afscheiding is namelijk oud bloed, misschien wel van de innesteling. Als je je onzeker voelt, moet je gewoon de vk bellen, die weten vaak wel hoe of wat.
  Ik hoop voor je dat het hierbij blijft! Bij mij ging het hierna vorige maand helaas mis, maar dat hoeft het dus niet te betekenen. Er zijn vrouwen die hun hele zwangerschap blijven vloeien.
  Veel suc-6.
  Groetjes Amber.

  #4029083 Quote

  de vk bellen heeft weinig zin.
  je zult moeten afwachten.
  zolang het geen bloed is, hoeft het niet erg te zijn.

  pas bij helder bloed zou ik de verloskundige bellen!
  afwachten dus…
  sterkte!
  Carina

  #4029087 Quote

  hoi margot,
  Ik heb op het forum zwanger zijn ook een oproepje geplaatst omdat ik hier ook twee dagen last van heb gehad, het maakte mij ook behoorlijk ongerust en onzeker.
  Uiteindelijk is het bij mij na twee dagen gestopt en uit de reacties bleek ook dat meer meiden dit hebben gehad maar er niks aan de hand bleek.
  Sterkte, ik weet hoe je je voelt!
  Aapje

  #4029529 Quote

  Ik kreeg vandaag de schrik van mijn leven toen ik even naar de wc ging op mijn werk.   Ik had bruinverlies en soms leek het ook wel te neigen naar rood…Ik heb in mijn pauze meteen mijn verloskundige gebeld. Aangezien ik volgende week woensdag mijn eerste echo zou hebben, heb ik gevraagd of deze misschien wat naar voren geschoven kon worden, omdat ik me toch echt wel zorgen maak. Het zijn steeds maar kleine beetjes, maar het baart me wel zorgen. Bij mijn eerste zwangerschap heb ik hier helemaal geen last van gehad. Dit wil natuurlijk helemaal niks zeggen, maar het voelt niet goed. Ik ben er nu al hartstikke gespannen en verdrietig over.   Het gaat nl. ook gepaard met een gespannen, pijnlijke onderbuik. Ik ben er bang voor… Ik weet nu al zeker dat ik vannacht geen oog dicht doe!
  Hopen jullie met me mee dat het goed zal aflopen? Thanks!

  #4029531 Quote

  jeetje meis…
  hoe is het nu met je?
  zolang je geen krampen hebt hoeft het niks te betekenen hoor!
  hoever ben je eigenlijk??

  sterkte!
  liefs Carina

  #4029633 Quote

  Hoi Carina,

  Gaat nu prima met mij ben nu inmiddels 9 weken en 3 dagen. Heb 31 juli mijn tweede echo blijft altijd spannend. Had na de vorige echo rood bloedverlies, maar dat kwam echt door die inwendige echo, want is na 1 keer afvegen niet meer teruggekomen. Viezen taal allemaal hahaha. Hoe gaat het nu met jou alles oke?

  Groetjes Margot

  #4029634 Quote

  Hoi Janneke,

  Natuurlijk hoop ik met je mee dat het goed afloopt. Heb je de echo inmiddels gehad? Ik heb dit twee keer gehad, een keer foute boel, de tweede keer gaat het nog steeds goed. Ik weet dus hoe erg je geschrokken bent, ik was ook gelijk heel verdrietig en een beetje in paniek. Heel veel sterkte meid!!!

  Liefs Katja

  #4029643 Quote

  gelukkig margot!
  ben blij dat je even laat weten hoe het gegaan is!

  met mij gaat het ook goed. ben vandaag precies 8 weken. als de gyn het vorige week goed gezien heeft natuurlijk! maar dat zal wel.
  ik heb behoorlijk wat last van klachten, dus dat helpt wel tegen de onzekerheid. ik krijg donderdag de 2de echo al.. en ik denk de week erna de 3de. ik mag namelijk wat meer ivm meerdere miskramen. de 10de week is het spannendst.. toen is ons gupje gestopt met groeien. dat is het verste dat we zijn geweest.. als we daar nu maar voorbij mogen!

  het voelt nog steeds goed! en daar houd ik me maar aan vast.
  liefs Carina

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct