Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1292295 Pfffff Collegaaposs

 • Auteur
  Berichten
 • #2298297

  Vandaag hadden we een afscheidsdag van 2 collega's aangezien dit 1 van mijn taken was dit jaar ben ik op mijn vrije dag de hele dag naar school gegaan. Deed het ook speciaal voor 1 collega.
  Nu is het zo dat er tussentijds 3 collega's ons groepje zijn komen versterken, omdat het allemaal wel erg veel werd. Maar ja die 1 kon je beter er niet bij hebben dan wel. Hadden we de taarten handig neergezet, zet zij ze weer ergens anders neer. Waardoor de collega's eerst de halve school af moesten lopen.
  Dekken wij de tafel leuk voor de lunch wil madam het weer anders neer zetten. Nou niet dus!!
  Maar goed een hoop frustratie later, deed 1 van de collega's die afscheid neem een speech en bedankte daarbij ook de feestcommissie. Iedereen werd genoemd behalve ik. We weten dat er nog iemand is maar wie ook al weer.

  Loop ik daar GVD (Sorry) met mijn dikke buik de hele dag rond op mijn vrije woensdag. Nee dat doe ik omdat ik het leuk vind. GRRRRRRRRRRRRRRR ik was echt pissed!!
  Maar goed het zit er weer op. Vrijdag nog een teamdag (zat ik ook voor in de commissie erg fijn dat je dat aan het begin van het jaar niet weet) en dan nog 2 daagjes (donderdag en vrijdag) en dan heerlijk VAKANTIE!!! en Verlof.

  Zo ik ben mijn gal weer even kwijt.
  Wel grappig op het zomer 2007 forum gaan de klachten meestal over schoonouders haha

  Ga nu lekker op de bank, ben me toch moe.

  Liefs Daniela

  #4049967 Quote

  Lekker ondankbaar zeg! Dan voel je je wel 'malle pietje' dat je je zo hebt ingespannen. Alles vreet nu gewoon meer energie en dat mensen daar niet bij stilstaan vind ik heel raar. Ik had het deze week. Ik zit in de activiteitencommissie van de peuterspeelzaal en heb wat inkopen gedaan. Ik ben rijbewijsloos, dus heb een flink eind gefietst wat in dit stadium niet echt prettig meer is. En wat blijkt…grrr..de dingn die ik heb gekocht waren niet meer nodig. Ik ga hier nog mijn beklag over doen. Ben benieuwd of ik mij kan inhouden hihi.

  Lucht wel op even zo'n stukje typen.

  Pak lekker je rust. Ik ga ook zappen.

  Groetjes Sacha

  #4049977 Quote

  Hoooiii,

  sow nou, jij hebt je plicht maar weer gedaan.
  De volgende keer mogen anderen het lekker opknappen, toch?
  Erg lief van je dat je zo betrokken was, jammer dat zij dat niet gezien hebben!

  Bye bye, Gaby

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen