Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1294714 Zo Beroerd Hoe Functioneren Jullie Nog

 • Auteur
  Berichten
 • #2300716

  Hallo allemaal,

  Ik moet het even kwijt, ik voel me zo beroerd dat ik zowat niet meer kan functioneren. Ik zit nu op mijn werk met een emmer onder mijn bureau (ik ben vandaag gelukkig alleen, hoe moet dat morgen????). Vanochtend stil in bed blijven liggen totdat mijn man een cracker op had gehaald, hier werd ik echter alleen nog maar beroerder van. Ik vind het ook zo vervelend voor hem en mijn dochtertje……

  Sorry hoor, even klagen, heeft iemand nog goede tips voor me?

  Liefs N1979

  #4050536 Quote

  Mijn belangrijkste tip: luister goed naar je lijf. En gaat het echt niet, dan gaat het niet. Neem dan je rust. Natuurlijk vervelend op je werk en lastig voor man- en dochterlief, maar je kunt er niets aan doen.

  Tegen de misselijkheid werkte bij mij (ben nu voor de 4e keer zwanger) het meestal wel als ik regelmatig kleine beetjes at. Oppassen met vet en zuur en liever  9 keer een klein beetje eten dan 3 keer veel.

  Sterkte!

  #4050588 Quote

  Bedankt voor je reactie, inmiddels blijkt dat ik toch echt buikgriep heb… Hoge koorts, overgeven…. Ik kon me al niet voorstellen dat dit gewone zwangerschapsmisselijkheid was. Nu maar hopen dat het snel weer wat beter gaat!

  Liefs N1979

  #4050607 Quote

  Beterschap!

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen