Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1294720 Zwanger Na Operatie

 • Auteur
  Berichten
 • #2300722

  Hallo (aanstaande) mama's,

  Mijn vraag is of er meer meiden zijn die iets heftigs hebben meegemaakt  waardoor zwangerschap niet vanzelfsprekend meer is.

  Ik  heb zelf op 11 februari 2008 een hele heftige buikoperatie ondergaan. Er zaten namelijk in allebei mijn eierstokken dermoïed cystes zo groot als een vuist. Dat zijn gezwellen die bestaan uit allerlei afvalweefsel zoals o.a. nagels, haren, kraakbeen, tanden en soms zelfs complete handjes. Het is geen misvormde foetus, wat mijn eerste gedachte was, daar heeft het zelfs niks mee te maken. Ze weten ook niet hoe zoiets onstaat en waar het vandaan komt. Je kan het zelfs al vanaf je eigen geboorte met je mee dragen.De operatie is geslaagd,  de artsen hebben al het weefsel kunnen verwijderen.  Ik voelde mij al ontzettend  gezegend met mijn 2 gezonde kinderen die ik al op jonge leeftijd heb mogen baren, want de vraag was of ik überhaupt nog ongesteld zou kunnen worden. Gelukkig herstelde ik razendsnel en werd ik bij vlagen ongesteld. Ik dacht echt dat ik niet meer in staat was ooit nog zwanger te kunnen raken. In november j.l. heb ik mijn spiraaltje laten verwijderen met de gedachte dat als het nog zou kunnen het waarschijnlijk nog heel lang ging duren. Wonder boven wonder ik ben zwanger! Fantastisch! Ik heb 30 januari mij eerste echo en ben zeer benieuwd of alles in orde is, maar ik heb er een goed gevoel over! Ik geniet ervan dat ik zo bevoorrecht ben en beleef elke minuut alsof het de eerste keer is.

  Liefs LBmamsie

  #4050575 Quote

  Gefeliciteerd! Dat maakt voor jou zwanger zijn dan nu wel heel bijzonder. Geniet ervan!

  #4050628 Quote

  Hoi wens voor drie,

  Ja, idd. Bedankt voor je reactie!

  Liefs lbmamsie

  #4050826 Quote

  Ik ben er inmiddels achter dat er een hoop september-dames niet zomaar zwanger zijn geworden. Ik vond het al zo uniek dat er niemand was met een byzonder verkregen zwangerschap! Iedereen natuurlijk van harte en geniet ervan zover als de kwaaltjes het toelaten!

  Liefs

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen