Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1294764 Mooiste Verjaardagscadeau

 • Auteur
  Berichten
 • #2300766

  Ik ben vandaag jarig en ben zo blij met mijn verjaardagscadeautje: de kleine! Tuurlijk wisten we het al 2 weken eerder, maar ik vind deze verjaardag toch wel heel speciaal!

  Ik was een beetje depri omdat wij pas terecht kunnen voor een echo met 13 weken, maar mijn vriend heeft een gynaecoloog van een prive kliniek gebeld en nu mogen we aanstaande zondag!   Ik ben dan 6 weken en 4 dagen. De gynaecoloog vertelde mn vriend al: "don't worry, we will find it". Dit omdat we eigenlijk een afspraak wilde maken voor 10 weken, maar dat vond hij dus onnodig. We krijgen alle tijd en als 't een eerste keer niet lukt om 't hartje te vinden (of het vruchtje) dan nemen we een soort van korte 'break' en proberen ze 't even later weer. Echt super! Hoop echt dat er dan al wat te zien is! Kan ik opgelucht ademhalen … als dit goed bevalt, gaan we voor de 12 weken nog een keer langs.

  Ik heb trouwens verder helemaal niet veel last, af en toe wat rugpijn maar verder eigenlijk niks aan de hand. Als 't verder allemaal in orde is, vind ik 't allemaal best!

  Dit wilde ik even kwijt

  Veel liefs,
  Wish, 6wkn/1dg

  #4050932 Quote

  Hoi Wish,

  Leuk he, zo'n verjaardagscadeau. En zeker als je bedenkt dat bij de volgende verjaardag een hummeltje jou komt feliciteren!
  Fijn dat je al snel een echo kunt maken. Houdt er toch wel rekening mee dat 6 weken de grens is voor hartactiviteit en dat ze het soms niet helemaal goed kunnen zien.
  Ik heb pas geleden een echo gehad en toen was ik ook net 6 weken maar de gyn hield toch een slag om de arm. Afgelopen dinsdag weer een echo gehad en toen was het allemaal wel duidelijk. Maar ja, dat was dus wel weer 2 weken verder.
  Maar toch: veel plezier en geniet van je wurmpie!

  Groetjes,
  Maike
  Mama van Sven, 28-7-2007, zwanger van nr. 2

  #4050938 Quote

  Gefeliciteerd!!
  En ik zag het hartje kloppen met 6 weken en 4 dagen, alleen was dat wel met een inwendige echo….

  Groetjes
  Deedee02

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen