Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? Maak een account aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen.

1294805 Bloedingen

 • Auteur
  Berichten
 • #2300807

  Alhoewel vorige week donderdag het hartje mooi klopte op de echo, heb ik vandaag twee fikse bloedingen gehad.
  Dinsdag heb ik weer een echo en dan zou ik bijna 9-10 weken moeten zijn.
  Maar nu heb ik er maar weinig vertrouwen in. De eerste bloeding was vanmorgen om half negen. Ik zat in een stoel en voelde wat "knappen"en het liep zo langs mijn benen. Dun en helderrood. Drie uur later had ik nog een bloeding, nu een dikke scheut dik, donkerrood bloed. Ik heb een paar kleine miniestolsel voorbij zien komen. Nu is het de rest van de middag al min of meer rustig.
  Iemand ervaring met zoiets? Heb geen idee wat ik kan verwachten. Ben zo bang dat het weer mis is. Ik heb al twee kinderen, van ruime vier en bijna twee. Die zijn na een goede zwangerschap (waar we wel twee keer een jaar op moesten wachten) geboren. Nooit een bloeding gehad. De laatste zwangerschap bleek met 11 weken een MA te zijn en toen heb ik een curettage gehad. En nu dus dit. Die onzekerheid is echt killing.

  #4051204 Quote

  heey hoi,
  Ik weet niet of dit helpt maar ik heb een zoontje van bijna 2 en bij hem heb ik heeeeel erg last gehad van bloedingen. Het was net alsof ik ongesteld was en liep me bij de benen langs.   Ik herken me zelf heel erg in jou verhaal. Mijn zoontje is geboren met 5 weken te vroeg. Maaaar het is niet uit gelopen op een miskraam.

  Ik weet niet of ik je een beetje heb kunnen geruststellen. Maar het hoeft niet mis te gaan.
  Ik hoop wat van je te horen hoe het af gelopen is

  #4051208 Quote

  Oh wat spannend allemaal he? Vreselijk die onzekerheid.

  Ikzelf verlies regelmatig bloed. Eigenlijk elke dag wel iets. 1 keer een flinke bloeding gehad en zelfs met stolsels. Paar dagen later ben ik voor een echo geweest (je mag altijd bellen,dat zeggen ze in ieder geval steeds tegen mij)
  En op die echo was alles goed, en daar was ik echt niet meer van uitgegaan. Ik was toen 9 weken en 4 dagen zwanger.
  Nu een week later en verlies nog steeds bloed. Je zou zeggen na zo'n mooie echo moet je toch niet meer zo onzeker zijn. Maar dat ben ik dus nog wel.

  Heb ook al 2 miskramen gehad, maar heb gelukkig ook een gezonde zoon. Bij die miskramen was het trouwens binnen 4 dagen gedaan.

  Succes!

  Liefs JAnneke

  #4051214 Quote

  Hoi Wensvoordrie,

  Wat vreselijk. Ik heb helaas deze week hetzelfde meegemaakt en bij was het niet goed. Ik ben het vruchtje met 9,5 week verloren. Mijn gevoel zei het al…
  Ik wens je heel veel sterkte, maar er zijn meer vrouwen die de hele zwangerschap vloeien dus ik zal voor je duimen tot je echo.

  Liefs Wendy

  #4051217 Quote

  Hoihoi,

  Wat een vervelend verhalen allemaal zeg! Hoop voor je dat het goed komt wensvoor3. Ben je al bij de vk geweest?

  In ieder geval heel veel succes en sterkte iedereen!

  Liefs,
  Jo

  #4051219 Quote

  Vanochtend kan ik om kwart voor twaalf bij de vk terecht. Al met al heb ik twee nachten nauwelijks geslapen en ik sta stijf van de spanning. Als het dan toch niet goed is, dan weet ik dat liever vandaag dan morgen.

  #4051220 Quote

  Hey

  Wens voor drie ik had via de meistoppers gevraagt of je al gebelt had, ja dus lees ik hier.
  Heel heel heel veel succes.
  Ik hoop dat alles goed is met jullie kleintje.

  Liefs Mama2006

  #4051227 Quote

  Wat een opluchting. Ondanks al het bloed, zit er toch nog steeds een kloppend hartje! Nu 9 weken 5 dagen. Ik durfde het niet te hopen. De echo zat er volgens de vk volkomen normaal uit. Niks aan de hand. Ik ga even een klein feestje bouwen!

  #4051231 Quote

  Gefeliciteerd!! Wat een opluchting he?!!
  Kan echt twee kanten op met bloedverlies dat zie je maar hier op het forum, maar gelukkig is bij jou alles goed!! Geniet er maar lekker van!

  Als ik het zo een beetje terug lees lijken onze verhalen wat op elkaar.

  Liefs Janneke

Meepraten op het forum? Meld je aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct inloggen