Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

13 weken. Snachts kramp rondom navel

 • Auteur
  Berichten
 • #10192128

  Hoi dames.

  Hier 13 +3weken en voel me prima. Heb alleen snachts regelmatig bij het omdraaien , opstaan dat et een soort kramp in mn buik schiet. Het is oppervlakkig, niet diepliggend. Doet geen pijn maar is wel vervelend. Het trekt na 10 tot 15 seconden weer weg. Soms herhaalt het zich nog bij een nieuwe beweging. De plek is rond mn navel en iets naar rechts. Absoluut geen  baarmoeder oid. Kennen jullie dit? Wat zou het kunnen zijn?

   

  Als het echt aanhoud bel ik de vk, maar wilde even peilen of jullie er ervaring mee hebben. Liefs


  MamavanElyn
  Bijdrager
  #10192143 Quote

  Komt me heel bekend voor, ik heb dit nu ook een week en ben nog maar 7 weken zwanger. Wat ik op internet kon vinden is dat het waarschijnlijk komt omdat je banden oprekken. Ga er volgende week bij de VS ook even naar vragen. Is een vervelende pijn, ben dan echt even wakker voordat ik weer door kan slapen (en ik me in mijn slaap vervolgens weer omdraai).


  NicolineL
  Bijdrager
  #10192167 Quote

  Nu 11 weken en heb hier al last van sinds een de 7de week.. ik dacht zelf aan bandenpijn maar soms heb ik het gevoel dat er zoveel lucht in m’n darmen zit. Zal het volgende ook met mijn vk bespreken.. ik kan in ieder geval nu al wennen aan de gebroken nachten ;-).. 

  #10192502 Quote

  Dankje , meiden wel erg vervelend. Maar effies doorzetten☀️


  PreggoCynthia
  Bijdrager
  #10192525 Quote

  Ik ben morgen 10 weken en heb dit ook, als ik snachts wakker word en naar de wc moet schiet het erin, soms zelfs als ik overdag ineens opsta. Ik denk ook dat dit door de darmen komt die bij mij vol zitten en de lucht die er dan tussen zit. 

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct