Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1317393 Kindje Al Voelen 12 Weken

 • Auteur
  Berichten
 • #2323395

  hallo ik wou even vragen of jullie al iets voelen van de baby?
  het voelde laatst net een beetje onderin als een lucht belletje zelf denk ik haast wel dat het de baby was en niet me darmen. kennen jullie dit ook?
  dacht het ook te herkennen van me vorige zwangerschappen.
  groetjes van mij


  mamavan8kids
  Bijdrager
  #4073101 Quote

  Hey kidsbaby,

  Ja ik herken dit al wel hoor. Ik weet niet of het je eerste kindje is maar in principe zou je rond deze tijd wel je kindje heel af en toe kunnen voelen nog niet echt duidelijk maar wel iets. Ook ik heb dat namelijk al een paar dagen dat ik af en toe iets voel. Normaliter is het dacht ik zo rond de 14e week.

  #4073142 Quote

  Leuk dat je al iets voelt!!!
  Bij mijn ligt de palcenta aan de voorkant, dus het duurt waarschijnlijk nog wel even voordat ik iets voel. Ik kan me er nu alweer op verheugen!

  #4073591 Quote

  Ik dacht altijd dat dat nog niet mogelijk was met een week of 12, maar ik heb zelf ook het idee dat ik af en toe toch wat voel. Ik voelde onze eerste pas met 23 weken en de tweede al met 15 weken.

  #4073601 Quote

  dittie kan inderdaad dan even duur volgens mij als de placenta aan de voorkant ligt. das wel jammer.
  mama van 3 ik heb nu 2 kids dus dit is mijn derde zwangerschap. 🙂
  jente2 ik twijfelde ook omdat ik inderdaad lees over dat het eigenlijk pas wat later kan, maar denk zelf ook echt dat ik haast zeker weet dat het de baby was het was zo laag en denk toch tikje herkenbaar van de vorige zwangerschap. vandaar dat ik het nu ook wel leuk vind om het van jullie te weten! en andere mag ook nog hoor! heb daar in tegen ook weleens gelezen dat je ook het eerder kan voelen als je al eens eerder zwanger bent geweest.
  groetjes van mij

  #4074307 Quote

  Hoi Kidsbaby,
  Ik herken die plopjes wel waar jij het over hebt.. het voelt bij mij ook een beetje als luchtbelletjes die knappen (ik dacht eerst dat ik misschien een beetje last van gas had) maar nu een week later voel ik ze nog.
  Ben trouwens morgen precies 14 weken zwanger.

  #4075343 Quote

  Ik ben net 12 weken geweest en ik had ook al het idee dat ik wat voel. Om me heen hoor ik dat dat toch echt niet kan.
  Maar het lijkt er zo op..

  #4075591 Quote

  Ik voel nog niks, ben nu 12 weken. Vorige zwangerschappen begon het rond de 15 weken ongeveer, dus ik verwacht het nu ook nog niet echt. Heb wel al op de echo gezien dat er volop bewogen wordt daar binnen, leuk! Gek idee dat je dat dan ziet maar niet voelt. Kan bijna niet wachten tot ik het eerste schopje voel, dat is zo geweldig!

  groetjes,
  Iris


  peet37
  Bijdrager
  #4079009 Quote

  Tot nu toe voel ik nog niets. Ik ben vandaag precies 16 weken zwanger. Maar omdat dit voor mij de eerste zwangerschap is, weet ik ook niet precies wat ik moet voelen.
  Ook ligt bij mij de placenta aan de voorkant, en ik heb gelezen dat het dan iets langer kan duren voor je iets voelt.
  Afijn, ik wacht gewoon rustig af. Ben alweer gelukkig als ik volgende week het hartje weer mag horen bij de verloskundige.
  Groetjes, Petra

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct