Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1317403 Jaaa Zwanger

 • Auteur
  Berichten
 • #2323405

  Hoi!

  Vorige week hadden we een hele mooie positieve zwangerschapstest!
  3 maart ben ik als het goed is uitgerekend dus spannend allemaal weer!
  Heb al een dochter van net 2!

  Zijn er al meer meiden die ook zwanger zijn??

  Groetjes,

  Fritz

  #4072785 Quote

  Fritz, gefeliciteerd! Ik heb eergister een test gedaan en ik ben zo rond 6 maart uitgerekend!!!!

  Groetjes Flower

  #4072806 Quote

  Hoi Flower!!

  Jij ook gefeliciteerd!
  Wordt dit je 1e kindje?
  Ben erg benieuwd hoe mijn dochter het allemaal vind als de kleine er is! Ze vind het nu niet erg leuk als ik een ander kindje op schoot heb dus hoop dat we daar tegen die tijd nog wat aan kunnen doen!

  Groetjes,

  Fritz

  #4072872 Quote

  Jaaaa, gister ook positief getest, zo blij!!! We zijn rond 7 maart uitgerekend. We hebben een zoontje van bijna 1,5 een geweldig mannetje, maar ja, wie zegt dat niet van z’n eigen kind, hihi!
  In januari heb ik een miskraam gehad, maar we geloven er weer helemaal in.
  Gefeliciteerd allemaal en ik hoop dat we nog veel met elkaar kunnen delen. Alleen ga ik zaterdag op vakantie, dus dan ben ik 2 weken afwezig.
  Als het dan allemaal nog goed gaat, dan vertellen we het de familie, dan zijn we 7 weken en de rest pas na de echo. We willen niet te vroegen juichen…

  Liefs Grote broer

  #4073077 Quote

  Hey,

  Ik ben ook zwanger net getest!!!! super spannend het wordt de 2e ik heb een dochtertje van bijna 16 maanden.
  En ben nu dus uitgerekend weer rond haar verjaardag 10 maart.

  Liefs Zonnetje

  #4073362 Quote

  4 augustus krijg ik een echo en daarna gelijk een bezoekje aan de gyn! Ben dan 10 weken zwanger volgens mij! Spannend allemaal hoor!

  Groetjes

  fritz

  #4073364 Quote

  Hallo,

  Ook ik wil me aansluiten. Maar ik ben nog heel voorzichtig. Ik heb 2 miskramen gehad. Nu hoop ik dat het goed blijft gaan en ben ik waarschijnlijk 3 maar uitgerekend. Op 16 jullie heb ik mijn eerste afspraak. Het wordt ons derde kindje.
  liefs okki

  #4073368 Quote

  Hey meiden,

  Gefeliciteerd voor diegene die ik nog niet gefeliciteerd had! Leuk, langzaam maar zeker komen er steeds meer meiden hier om het hoekje, gezellie!!! Ik ben druk in de weer met vakantie spullen verzamelen, maar had nu even een break.
  Fritz wat lekker dat je al een datum hebt, ik kies er bewust voor, maar ook op aanraden vd vk zelf. We gaan eerst vakantie vieren en daarna bel ik voor een date, hihi!
  Ik heb net de multivitamines van vsm weer in huis gehaald. De folium slik al vanaf november, dus daar gaan we nog maar even braaf mee door.

  Groetjes Grote broer

  Ps Okki, ik ben ook nog voorzichtig. Als we de 6-7 weken, zonder buikkrampen en bloedingen door zijn, dan heb ik er wel vertrouwen in.

  #4073609 Quote

  Hallo meiden,

  Hier nog een hele trotse mama!! Ben 27 en zwanger van de tweede! Afgelopen maandag de test gedaan en ben waarschijnlijk rond 9 maart uitgerekend. Hebben een tijd lang op het ziekenhuis gelopen en zijn dan ook superblij met ons tweede wondertje! Eerst maar eens de twaalf weken doorkomen, maar in de tussentijd geniet ik toch volop!
  Groetjes

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct