Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1318187 Scheren

 • Auteur
  Berichten
 • #2324189

  even een intiem vraagje: ik heb met net van onder geschoren met een scheermesje waar al scheerschuim inzit. Dit is toch niet schadelijk voor de baby? ben 22 weken zwanger.

  #4073575 Quote

  Nee hoor, dat is echt niet schadelijk, daar merkt je baby niets van. Hij / zij zit goed ingepakt!

  Groetjes Susanne

  #4073645 Quote

  super bedankt!

  #4073711 Quote

  Nee hoor, geen probleem. vindt het wel nog netjes dat het je lukt om nog te scheren met 22 weken. Ik ben al snel moeten overstappen op ontharingscreme. En zelfs dat gaat nu moeilijk. Ik ben 37 weken en zelfs met spiegeltje en zo is het moeilijk om je onderkant te zien en creme op te brengen. Maar ik moet er niet aan denken dat ik behaard ga bevallen. Ik heb al eens een nachtmerrie gehad dat ik lag te bevallen en dat de gynaecoloog vroeg of iemand een scheermesje wilde pakken omdat het te behaard was daar onder. Dus nu ik tegen het einde loop houd ik het goed bij.

  Groetjes Jeanine

  #4073727 Quote

  Nou hier nog één die het knap vind dat het je nog lukt. Ik kan niet meer over die buik heenkijken en idd met een spiegeltje schiet ook niet echt op. Ik ben nu 24 weken dus ik heb nog wel even te gaan. Maar ja je moet wat om het een beetje netjes te houden. Ik zou ook niet willen bevallen met zo’n bos haar tussen mijn benen. Ik hou het ook goed bij. Onze 1e kwam 4 weken te vroeg en wat was ik blij dat ik het goed bijgehouden had……

  Groetjes van Corina

  #4073811 Quote

  Dat kan helemaal geen kwaad hoor.
  Ik ben nu ruim 27 weken en scheer ook nog, ik ga dan op de badrand zitten en duw mn buik een beeje opzij. Ik kan niet alles zien, zeker mn streepje niet meer. Maar ik doe het op gevoel, ik heb liever een scheven streep dan stoppeltjes staan, hihi.
  Zeke rmet de bevalling moet het netjes zijn daar onder. Maar als ik me niet scheer heb ik er last van, die stoppeltjes prikken en iriteren dan.

  read more image Lees ook: Zwanger, en nu?
  #4073953 Quote

  bedankt voor de fijne reacties. Ik wil het inderdaad ook allemaal netjes bijhouden, dus het zal straks idd wel scheren met een spiegeltje worden, nou ja geeft ook niks, als het er maar een beetje netjes uitziet daar!
  Liefs

  #4073958 Quote

  ik begin er niet aan..scheren.. heb t wel gedaan, maar t jeukt mij te veel en vind t te veel gedoe om t bij te houden..
  kan nu amper mn kont goed vegen, laat staan met een scheermes erbij….

  Werk zelf in de zorg en heb meer “baal dan kaal” gezien om zo maar te zeggen…

  #4074088 Quote

  ohja dat scheren, ja met 22 wkn wil het nog wel lukken maar dalijk met een echte dikke buik.Ik doe het dan gewoon op gevoel.T zal toch moeten gebeuren, bij mij jeukt het juist wanneer het niet geschoren is en vind het een stuk frisser zo.Gewoon elke douchebeurt bijhouden dan is het werk van enkele seconden hoor!Misschien kun je een krukje of iets in de douche zetten en schuin erop gaan zitten als je buik straks groeit, wellicht gaat t dan makkelijker.Maar van die schuim of iets kan echt geen kwaad hoor,maak t daarna anders maar schoon met lactacyd ofzo

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct