Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1319336 Danielle Kan Soms Erg Naar Zijn Tegen Haar Papa

 • Auteur
  Berichten
 • #2325338

  Hoi dames,
  de laatste tijd merken we dat Danielle niet zo aardig doet tegen papa. Nu heeft papa ook wat minder geduld dan mama dus gaat hij sneller schreeuwen en dan gaat zij dus huilen en is ze ontroostbaar. Als ze samen in bad gaan draait het ook altijd uit op huilen terwijl als ze met mij in bad zit het 1 groot feest is. Als er iets is (ze moet bijv. uit de kinderstoel of ze wilt drinken) dan vraagt ze dat aan mij, als papa het dan wilt doen gaat ze ook gillen.
  Papa wordt hier erg onzeker van en denkt dat ze hem niet aardig vindt, natuurlijk zeg ik dat dat onzin is want ze is gek op papa.
  Toch geeft dit wel wrijving in onze relatie omdat hij het echt heel vervelend vindt.
  Zijn er meer kindjes die mee aan mama hangen? Of juist aan papa.
  Groetjes van Sonja

  #4074694 Quote

  Hoi hoi,
  Ik weet wel toen Wes hier twee weken geleden twee weken thuis was ivm Robin en ik even niet zoveel aandacht kon geven aan Mick hij heel erg naar papa trok.
  En ik ook dan niks mocht doen bij hem.
  Maar dan deden we dat gewoon wel… als hij iets wilde wat papa deed en ik was in de buurt dan deed ik het ook al was het dan wel even huilen.. Na een paar keer was het over… Ook doen we niet als hij s nachts een van ons roept dat die gene dan altijd gaat.(nu roept hij bijna nooit maar niet dat als er een van ons een keertje er niet is,wat eigelijk nooit voorkomt,het een drama is dat de ander komt)

  Ik kan me wel voorstellen dat het voor je man vervelend is,ik voelde me er ook heel erg vervelend door maar hier was het echt maar heel even…dus hopelijk is dat bij jullie ook zo…

  Liefs chan

  #4075082 Quote

  Hai,

  Jesse heeft geen voorkeur, maar de laatste tijd is het wel wat meer mama, mama, mama.
  Zal wel weer een fase zijn.

  Groetjes Linda

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct