Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1319357 Vakantie

 • Auteur
  Berichten
 • #2325359

  hoi meiden

  de vakantie’s beginnen nu allemaal!!!
  gaan jullie nog op vakantie???ik moet nog 3 weken werken en heb dan ook lekker vakantie , heb dr zo’n zin in
  wij gaan nog even een paar dagen naar pipodorp
  en dat lijkt me echt zo leuk daar
  dan slaap je in een pipowagen en het is echt een camping voor kleine kindertjes en ernaast ligt een heel groot speelpark/atractiepark en daar heb je gratid entree en ook gratis entree in een sauna en zwemparadijs, nou dat lijkt me dus helemaal super geweldig daar
  en we hebben zaterdag een heerlijk groot zwembad gekocht van 3 meter bij bijna 2 meter dus wij vermaken ons denk ik wel dit jaar!!

  liefs ilona

  #4074768 Quote

  Wat een heerlijk vooruitzicht zeg. Ook het pipodorp staat regelmatig op http://www.vakantieveilingen.nl Vorige week kwam hij daar nog voorbij. Heel veel plezier daar en nog even aftellen eerst

  #4074799 Quote

  Hoi,

  Wij hebben onze vakantie helaas al achter de rug. We zijn 2 weken naar Zuid Frankrijk geweest. Morgen ga ik voor het eerst na 7 maanden verlof weer aan het werk dus even geen vakantie voor mij. We willen eind sept./oktober nog even weg. Mijn man ziet het niet zitten om te vliegen vanwege de complete volksverhuizing met 2 kids dus we kijken naar een huisje in Zeeland. Lekker uitwaaien aan het strand!

  Pipodorp lijkt me erg leuk ook! Helemaal als je kindjes al oud genoeg zijn om het te beseffen. Dat wordt vast helemaal leuk!
  lfs ing

  #4075080 Quote

  Hey,
  Dennis en ik heb maar 6 dagen samen vakantie, dus veel keus hebben we niet, Dennis vraat of hij een paar dagen langer mag zodat we nog een volle week kunnen kamperen in luxumburg.

  Groetjes Linda

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct