Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1319566 Zitverhogers

 • Auteur
  Berichten
 • #2325568

  Vorig jaar op vakantie hadden we een kinderstoel gehuurd. Mij leek dat voor dit jaar overbodig. Maar hij is nog te klein om op een gewone campingstoel te zitten (en dan nog bij z’n bord te kunnen) en ik wil graag met zeer grote regelmaat aanschuiven bij een restaurantje! En dan is een zitverhoger denk ik ideaal. Ik zie alleen zoveel verschillende!
  Een hele mooie van Mutsy (kost alleen 45 euro!, maar is wel erg stylish verantwoord). Verder stoffen gevallen die als draagtas meekunnen, plastic opklapdingen ….
  Hebben jullie al ervaringen en tips?
  Liefs Nelleke

  #4074928 Quote

  Ha Nelleke!

  bedoel je soms de mutsy grow-up?? Daar hebben er inmiddels twee van! En ze zijn ook allebei mee geweest op vakantie vorige week. Nemen weinig ruimte in, en ze passen op elke stoel. ( Alleen als ze in tuinstoelen geplaatst zijn komen we nog wel eens knel te ziotten met aanschuiven onder tafel!)
  Maar in restaurants hebben ze vaak wel goede kinderstoelen toch? ( of je lijkt op ons, en zijn alle kinderstoelen al bij duitse gezinnen gezet met kinderen van 4….??)
  Nina gebruikte de mutsy grow up zelfs als kinderstoeltje om lekker op te zitten als prive stoel voor de tv, hahahha!
  succes ermee!


  RianneLydia
  Bijdrager
  #4074930 Quote

  Wij hebben er een (zo’n limegroene stoffen draagtas zeg maar, toen 25 euro bij de Babydump). Hebben hem meegehad naar Malta en Praag en daar vaak gebruikt. Ook fijn: zelfs chocoladeijs is na meer dan een week gewoon uitwasbaar uit dat materiaal. Was echt een ideaal ding maar we gebruiken hem eigenlijk nog maar zelden… Zit te dubben of we hem nog meenemen naar Boedapest, meestal is er in een restaurant wel een kinderstoel of verhoger (hebben hem in Florida iig niet gemist) en ze kan zonder ook al best goed bij haar bord vanaf een gewone stoel. maar een campingstoel is natuurlijk een stuk lager, dus dan lijkt het me zeker een uitkomst! Een hardplasticen lijkt me erg snel glijden, die stoffen kun je met banden vastmaken en zit dan prima vast!

  Wij hebben zoiets:
  http://www.marktplaats.nl/index.php?sref=http%3A//www.google.nl/search%3Fq%3Dstoelverhoger%26ie%3Dutf-8%26oe%3Dutf-8%26aq%3Dt%26rls%3Dorg.mozilla%3Anl%3Aofficial%26client%3Dfirefox-a&url=http%3A//kind-baby.marktplaats.nl/kinderstoelen/261707834-stoelverhoger.html%3Fxref%3D1

  #4075006 Quote

  Waarom niet gewoon een zitverhoger vanuit de auto, is niet zwaar, van piepschuim en heel makkelijk.
  Mits je iets opklapbaars zoekt.
  Wij nemen ook zo’n auto zitverhoger mee naar de caming ipv een kinderstoel.
  Goedkoper en als ze uit de kinderstoel in de auto zijn kunnen ze hierop

  #4075161 Quote

  Wij nemen ook de zitverhoger ut de auto mee voor de camping en voor de rest red ze zich wel op een gewone stoel (op de knietjes zitten aan tafel, dat is pas leuk…)
  Lekker he, bijna weer vakantie!!!!
  Groetjes
  Susan

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct