Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1321380 Paniekmomentje

 • Auteur
  Berichten
 • #2327382

  Heb weer eens een soort van paniekaanval; op mijn werk( werk in de horeca) strooien ze van dat mieren lokspul en ook tussen kiertejs op en rond de bar, dus waar ik werk,
  Ik weet zo goed als zeker dat ik altijd mijn handen heb gewassen als ik het, per ongeluk, heb aangeraakt, maar stel nou dat er nog wat aan mijn vingers zat en ik dat dus binnen heb gekregen, is dat heel erg schadelijk voor baby?
  Ben weer even heel angstig en bang dat er wat gebeurt!
  heb Vk al gebeld, maar ben nog niet gerustgesteld.
  Hoop dat jullie hier een antwoord op weten!
  X

  #4076752 Quote

  Hoi Annejet,

  Ik ben geen deskundige op het gebied van gevaarlijke stoffen en zwangerschap en natuurlijk moet je altijd heel voorzichtig zijn. Maar als jij toch steeds je handen hebt gewassen, dan komt het wel goed toch?

  En vertrouw op je verloskundige. Die weten wel wat ze zeggen. Of ga desnoods nog even langs de huisarts. Ik weet nog bij mijn eerste zwangerschap dat ik helemaal in de stress was: mijn kat had in huis gepoept en het zou nog een paar uur duren voor mijn man thuis kwam! Helemaal in paniek heb ik de poep toch maar opgeruimd. Vlak daarna kwam ik bij de huisarts en die kon me heel goed geruststellen. Een huisarts is er niet alleen om kwaaltjes vast te stellen (vind ik dan), maar ook om je gerust te stellen (ook al je niet zwanger bent).

  Sterkte.

  Groetjes Tamara.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct