Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1321420 Waterpokken

 • Auteur
  Berichten
 • #2327422

  Nu de halve creche ze heeft gehad, heeft Laura ze ook: waterpokken! In haar gezicht, nek, op haar hoofd en op haar billen. O,ja ook een paar op haar buik. Ze beginnen nu ook te jeuken, daar wordt zij, en ik dus ook, niet zo blij van. Mocht het morgen heel erg worden qua jeuk dan ga ik naar de apotheek, die schijnen daar iets voor te hebben. Gelukkig weet ze nog niet hoe ze moet krabben dus zullen ze wel niet zo gauw stuk gaan, ze wrijft er nu wat langs met haar handje. Ik heb zelf een mooi rond deukje in mijn voorhoofd van toen ik waterpokken had, ik hoop dat ze bij haar heel blijven!

  #4076818 Quote

  Hoi,

  Wat vervelend zeg, maar ja ze krijgen ze toch en nu krabben ze idd nog niet zo en vaker hebben ze er ook minder last van op deze leeftijd, ik zou alleen morgen zeker wat halen want morgenavond of zondag is het toch wat lastiger om wat te krijgen als het nodig is!
  Heel veel suces en beterschap voor je kleintje!

  Gr MJ


  reisa
  Bijdrager
  #4077027 Quote

  Heb je inmiddels wat gehaald? Renske heeft een week of drie geleden de waterpokken gehad en vond de VSM Waterpokkenlotion erg fijn. Het waren een paar lange nachten en dagen, maar gelukkig is het met een dag of 3 over. Beterschap!!!!

  #4077051 Quote

  Ik heb vrijdagavond om tien voor negen (koopavond!) Poxclin gekocht bij Etos. Hierdoor jeukt het minder en drogen ze sneller in. Het lijkt goed te werken.

  Het was gisteravond een lange avond waarbij ze slapen en huilen afwisselde, na om 01:00 een fles drinken te hebben gehad sliep ze tot 08:00, wat wij heeeeeeerlijk vonden. Vandaag was ze heel vrolijk totdat ze moe werd, vind je het gek na zo’n nacht. Hopen dat ze vanavond beter slaapt.

  #4077787 Quote

  Hey,

  Hoe is het gegaan?? gaat het al weer wat beter met je kleine meid??

  Gr MJ

  #4077940 Quote

  Ze is er nu zo goed als doorheen, heeft nu alleen nog dorre plekjes zeg maar, het jeukt gelukkig niet meer. Ook heeft ze alweer twee avonden en nachten goed geslapen, en wij dus ook, heerlijk! Mochten jullie kids de waterpokken krijgen, ik raad Poxclin aan.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct