Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1321896 Gezocht Tips Van Zwangeren

 • Auteur
  Berichten
 • #2327898

  Hey meiden en vooral hey zwangeren!

  Allereerst, gefeliciteerd als je een kindje verwacht. Ik vroeg me af.. (En ik weet zeker dat ik niet de enige ben). Diegenen van jullie die zwanger zijn geraakt zonder hulp, dus geen clomid, geen IVF, niks van dat allemaal, gewoon door Moeder Natuur. Wat zijn jullie trucs geweest? Zijn er uberhaupt trucs aan te pas gekomen?

  Hoe vaak in de week “deed je het” met manlief? 1 of 2 keer in de week? Om de dag? Elke dag? ’s morgens of ’s avonds? En legde je er dan ook een kussentje onder?

  Gebruikte je ovulatietesten of wist je zelf wanneer je eitje eraankwam? 🙂
  Was de sex super passioneel of viel dat eigenlijk wel mee? Was je er heel erg mee bezig in je hoofd, of had je zoiets van we zien het wel en was je een tijdje later ineens zwanger?

  Excuus voor mijn vragenvuur,…Maar wij “nog niet zwangeren” horen graag van jullie ervaringen; wat je er zelf aan gedaan hebt (of helemaal niet gedaan hebt) om zwanger te worden.
  Bedankt alvast!

  Groetjes Liset.

  #4077259 Quote

  HOI LISET
  ik ben ook nog pril zwanger van mn 2de ik heb al 1 zoontje van4……

  myn man is niet vaak thuis ipv zn werk en heb in juni maar 2 x geklust en het was precies op mn vruchtbare dag en ben nu zwanger…..

  zonder poespas gewoon door moedernatuur dit was mn 1 e ronde en gelijk raak……

  groetjes revenna

  #4077266 Quote

  Wij hebben wel een ovulatietest gedaan en voor de zekerheid al ervoor en erna ook “geklust”. en even blijven liggen maar daarover verschillen inderdaad de meningen. maar baat het niet dan schaadt het niet dacht ik.
  het kan wel handig zijn, een ovulatietest bij onregelmatige cyclus (zoals ik) want ik ben al na de 2e ronde zwanger!
  veel succes!!!

  #4077278 Quote

  Hoi Liset,

  Ik snap al je vragen heel goed. Ik ben nu 21 weken zwanger van de tweede en beide kinderen zijn verwekt in de 2e ronde.

  Wij deden het vanaf de 7e dag (na mijn ongi) tot we het zelf nog vol konden houden om de dag.

  Na de sex (zonder kussentje) bleef ik nog even liggen en kantelde mijn bekken even. Daarna lag ik nog eventjes op mijn buik. Ik dacht altijd van, ze moesten me eens zien liggen…hahahah!

  De sex zelf was vaak vrouw onder, man bovenop. Verder geen bijzonderheden, het is toch afwachten wat de natuur verder voor je in petto heeft.

  Over hoeveel je ermee bezig bent verschillen de meningen nogal. Ik was er best veel mee bezig en de twijfels sloegen soms ook wel toe maar moeder natuur trekt zich daar niets van aan.
  Misschien wanneer je echt veel last van stress krijgt mbt je kinderwens of gewoon in het algemeen dan moet je oppassen. Stress is nooit goed.
  Teveel stress tijdens de zwangerschap kan ervoor zorgen dat je een onrustig kindje krijgt….of te vroeg geboren.

  Hoop dat je hier wat aan hebt.

  groetjes mamajb

  #4077288 Quote

  Uhm de eerste zwangerschap kwam ik er pas achter na 9 weken, wel zeer gewenst!!

  De 2de zwangerschap hebben we vanaf 3 dagen voor vruchtbaarste periode om de dag geklust en ik ging inderdaad zoals mijn voorganger ook ff met gekantelde bekken op mn rug liggen haha.. Is helaas in mk gelopen..

  De 3de zwangerschap ben ik er niet zo mee bezig gewwest en hebben we ook maar 1 of 2 keer?? geklust in mn vruchtbaarste periode en toch gelijk weer zwanger!

  Het kan dus ook heel makkelijk gaan.. Al ben ik er nog steeds wel verbaast over hoe gemakkelijk het bij mij gaat, al zie ik dat het bij andere best lang kan duren..

  Groetjes daphne

  #4077289 Quote

  hoi Liset,

  bij de eerste ben ik door de pil heen zwanger geraakt. Nu ben ik zwanger van de 2e en ben gelijk de eerste ronde zwanger geraakt. Ben toen ik gestopt was met de borstvoeding 1x ongesteld geworden (op onze huwelijkreis, erg romantisch…)
  Daarna hadden we ongeveer 3 a 4 x in de week sex, maar waren niet bewust bezig van nu moet het…We deden eigenlijk niets speciaals om zwanger te worden.
  Ik was ook erg verbaasd dat ik meteen weer zwanger was, nu alweer 40 weken en 5 dagen.

  liefs Malou

  Lees ook: Zwanger, en nu?
  #4077294 Quote

  Hai Liset,

  Ben net zwanger en wij zijn 9 mnd bezig geweest.
  Heb wel ovulatie testen gebruikt vond het erg handig. Dacht eerst van we proberen het eerst gewoon zo… maar na een half jaar dacht ik nou waarom ook niet, kan het toch proberen?
  na 3 mnd dus totaal 9 mnd is het gelukt.
  Mijn vriend is ook erg blij maar ook een beetje om te weten dat alles het doet!
  na de sex deed ik het uiteinde van het bed (elektrische bedbodem) omhoog om het er “verder in te laten lopen” maar heb geen idee of dit nou heeft geholpen haha
  Ik was er opzich wel mee bezig. Iedere keer dat je weer ongesteld wordt is niet leuk….

  Succes ermee ik leef met iedereen mee die graag zwanger wil worden!

  #4077304 Quote

  Mijn man en ik besloten gewoon in begin maart te stoppen met de pil , en hadden gewoon sex wanneer we zin hadden..
  En begin mei kwamen we er achter dat ik al 5 weken zwanger was..
  Niks speciaals voor gedaan of gelaten ..
  Hadden eigenlijk ook zoiets van we zien wel wanneer het raak is , waren er niet intensief mee bezig ofzo.. maar dat het zo snel raak zou zijn hadden we ook niet durven te denken..

  #4077306 Quote

  Hai Ladies!

  Ten eerste, wat ontzettend leuk dat jullie allemaal zo snel je verhaal vertellen, dat had ik niet verwacht!En nogmaals allemaal gefeliciteerd!

  @polleke197: Bedankt voor je reactie, mijn verhaal is in het kort: vorig jaar november gestopt met de pil, om tot mei dit jaar “ge-ontpilt” te hebben. Vanaf mei dus begonnen met zwanger te worden en zit nu in ronde 3. Heb sinds het stoppen met de pil altijd een cyclus van 26 dagen, tot de laatste keer. Toen werd ik 3 dagen eerder ongesteld met veel krampen. Nu vanaf dag 7 begonnen met klussen om de nieuwe theorie die laatst in het nieuws was uit te proberen; “elke dag sex verhoogt de vruchtbaarheid bij de man”. Wij proberen dus nu elke dag sex te hebben tot een aantal paar dagen na mijn eitje. Nu hebben we er nog erg lol in…… ben benieuwd hoe lang dat duurt whahaha.
  @ Revenna: Wat een geluksvogel ben jij meid!
  @Marij: Ja ben nu ook voor het eerst met een goedkope ovutest aan de slag.. Op zich wel handig ja.
  @Mamajb: Leuk je verhaaltje, en dat op mijn buik liggen dat kunnen we er ook nog wel eens even ingooien! whaha… En je hebt gelijk, stress lijkt mij ook niet goed. Dus probeer er ook een beetje de humor van in te zien. 🙂
  @Daphne: Nog zo’n geluksvogel! Heerlijk hoor meid!
  @ Malou: Wat balen precies op je huwelijksreis ongesteld.. Maar ondertussen al 40 weken! Jeetje…Ik hoop voor je dat die kleine niet lang meer op zich laat wachten!
  @Kim SWSI: Whaha, wat heb ik moeten lachen om die electrische bedbodum van jou! haha, geweldig! En ik maar tobben met dat kussentje, haha!
  @Debbiej: Ik denk dat het ook het fijnste is, gewoon een instelling van: We zien wel waar het schip strand..

  Leuk om jullie reacties te lezen meiden, ben benieuwd wat er nog meer uit voort komt…

  Bedankt, groetjes Liset.

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct