Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

wie zit er nog meer in ronde 2

 • Auteur
  Berichten
 • #2329378

  hallo allemaal
  ff voorstellen..
  ik ben al vanaf januari gestopt met pil maar sinds tijdje serieus bezig met uitrekenen van wanneer eisprong dus wanneer klussen.. nu had ik in ronde 1 mn eisprong gevoeld en was er heilig van overtuigd dat het raak was had allemaal gekke klachen grotere borsten broeken zate niet helemaal lekker puistjes wat ik nooit heb zelfs niet in puberteit grotere tepelhof gevoelige tepels. ben 2 weken overtijd geweest.. heel wat testen erdoor heen gejaagd zeg maar.. deze gaf niks aan.. vraag me nog steeds af of t toch zo is geweest en fout is gegaan of wat t dan is geweest maar ja op naar ronde 2. hoop wel dat ik me er wat rustiger in kan zijn.. je heb zo graag t gevoel van onzekerheid of t wel raak is.. hebben nu sinds van de week ook een puppy omdat wij graag ook hondje wilde en dit beter is die eerst te hebben voor er kindje komt ivm het wennen eraan.. ik zelf was nooit zo’n hondeliefhebber en vaak bang voor honden.. maar mn man wilde graag hondje dus zo’n klein hondje gehaald.. en ben er zelf helemaal gek mee voelt echt als eigen en is gewoon rot als tie ff ergens anders heen moet.. wie weet dat de liefde van en voor dit beestje de druk en stress een beetje weghoudt.
  erg lang verhaal zo maar zou leuk zijn meerdere reacties van anderen te horen over het klussen enzo..
  weet alleen niet precies wanneer nu mn eisprong nu moet zijn omdat ik zolang overtijd was heb van normale cyclus (normaal 28)gerekend en voor van nu met langer en dan kom ik of eisprong dat ik gister heb gehad of volgende week.. dus ff afwachten en maar klussen:-)

  #4078923 Quote

  Hoi mariette,

  Ook ik zit in ronde 2. Was in maart gestopt met de pil om te ontpillen. Aangezien wij toen midden in een verbouwing zaten werd er een hoop geklust maar niet op de manier zoals die hier bedoeld wordt.
  Nu sinds vorige maand gaan we er helemaal voor. Ook getest met ovulatietest van predictor en ik heb gelukkig een prachtige cyclus.
  Had vorige maand dezelfde symptomen als jij, gevoelige, grotere borsten en tepels, misselijk en vreselijk moe. Was 1 dag overtijd maar toen toch ongi geworden. Merkte dat mijn lichaam me echt voor de gek hield. We wilden zo graag dat het toen lukte, we waren immers in het ei-weekend 1 jaar getrouwd en wat zou een mooier kado zijn.
  Merk nu dat ik er relaxter onder ben. Kijk ook niet meer iedere dag op internet naar baby spullen etc en kan de buik van een andere zwangere vrouw gewoon mooi vinden!!

  Hoop dat we allebei deze ronde veel geluk hebben!!
  Mijn volgende NOD is 8 augustus,

  Groetjes

  #4080366 Quote

  hoi boefje en mariette,

  Ook ik ben half maart gestopt met de pil om te ontpillen. En wij zaten ook midden in de verbouwing van ons huis. Nu zijn we bijna klaar en zijn we steeds bewuster aan het proberen zwanger te worden. Mijn nod is ook 8/8 dus ik heb bijna dezelfde situatie als jij boefje. Hopelijk gaat het bij ons alle 3 deze maand lukken. Succes met klussen en niet alleen aan huis.

  Groetjes

  #4080649 Quote

  Hoi Susie,

  Wat grappig ze zo een bijna identiek verhaal!!!
  Jij zal dan ook wel het feit kennen dat mensen het ook gaan verwachten. Zo van, het huis is klaar, jullie hebben kamers over, wanneer worden die gevuld?? Vervelend maar ook wel weer begrijpelijk. helelaam bij ons aangezien we altijd in de weer zijn met andermans kinderen!
  Hoop zeker dat het voor ons alledrie een mooie maand mag zijn.

  En er wordt inderdaad een hoop geklust, alleen bijna niet meer aan het huis, hihi!

  Groetjes

  #4081396 Quote

  ik weet deze maand niet wanneer ik mijn nod heb.. vorige maand was ik ineens overtijd ben ik nooit normaal maar ok.
  dus mijn nod is of 28 juli of 4 juli.. wacht het maar af… is deze maand niet echt super vaak geklust helaas dus kans is heel klein dat zo is..
  mn man had erg druk gehad op werk en als we dan bezig waren lukte het net niet zeg maar.. maar ja voorvocht brengt ook zaadjes dus wie weet….:-) ga er maar niet te veel meer van uit.. ga er maar vanuit dat we de volgende ronde in moeten. suc6 meiden..

  #4083020 Quote

  Hoi hoi,

  Wij zitten ook in ronde 2. Ben eind mei gestopt. NOD is 4 augustus ongeveer. ik weet het niet precies omdat ik onregelmatig ongesteld ben…. vorige keer 31 dagen.

  heb wel het gevoel dat ik nu zwanger ben, maar goed ik wacht het gewoon af tot 6 augustus ofzo.

  Lees ook: Vruchtbare dagen en ovulatie berekenen
  #4083135 Quote

  @asjepoester
  suc6 hopen meid

  #4088845 Quote

  Hey meiden,

  Weinig nieuws??!!
  Ik ben helaas vorige week ongi geworden maar ben er nu weer doorheen dus op naar ronde 3!!

  Ben benieuwd hoe het bij jullie is!!

  Groetjes,

  Boefje

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct