Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1327011 Hart Onder De Riem

 • Auteur
  Berichten
 • #2333013

  Hallo allemaal,

  Ik heb al jaren dit forum gevolgd en nooit iets geschreven, maar vandaag ga ik daar iets aan veranderen. Wil jullie allemaal een hart onder de riem steken, het gaat jullie ook lukken!!!!
  Ik ben in februari 2004 gestopt met de pil en na proberen, proberen en proberen zwanger te worden uiteindelijk in oktober 2005 naar de ha gegaan. doorverwezen naar het zh, zaadkwaliteit man bleek een drama… niks aan te doen, ga maar nadenken over adoptie werd er door de androloog gezegd. Hoef jullie niet te vertellen hoe je wereld dan instort. Maar na 3 maanden hormonen voor m’n man bleek z’n zaadkwaliteit goed genoeg voor ICSI. Dat geprobeerd en in mei 2007 was ik zwanger, meteen na de eerste poging. Onze zoon is in februari 2008 geboren, kerngezond en we genieten volop van hem! Nu, anderhalf jaar later en opnieuw na hormonen een tweede ICSI-poging, ben ik zes weken zwanger van ons tweede kindje. Ik besef heel goed dat het niet iedereen zo vergaat en voel me bijna schuldig dat het ons toch nog zo vergaan is! Maar ik wil alle meiden die nog hoop hebben en/of de hoop soms (bijna) opgeven moed inspreken met mijn verhaal. Het kan dus echt, ook voor mensen die in het zh te horen gekregen hebben dat ze kinderen maar op hun buik moeten schrijven!
  Hoop en gebed doen wonderen!
  Liefs,
  Anne

  #4088335 Quote

  Leuk om je verhaal te lezen,erg herkenbaar en zeker een hart onder de riem voor hopelijk een heleboel mensen. Wij zijn na 2,5 jaar dokteren begonnen met ICSI was voor ons enige en laatste optie,na 2 puncties en 3 terugplaatsingen hebben we een kerngezonde zoon gekregen. Inmiddels 2 puncties en 4 tp verder ben ik nu 10 wkn zwanger.
  valt zeker niet altijd mee maar wonderen bestaan..
  Liefs karin


  Bloempje27
  Bijdrager
  #4088426 Quote

  geweldig meid, ja zwanger worden is een groot wonder, ook als het wel spontaan gaat. Geniet er maar heel veel van… en voor de andere meiden: heel veel sterkte in deze moeilijke periode, ik hoop dat jullie je ook snel mogen aanmelden op het forum zwanger zijn.

  xxx

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct