Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1327176 Klacht Is In Behandeling

 • Auteur
  Berichten
 • #2333178

  Hoi meiden,

  Ik zou jullie nog op de hoogte houden van het ZH en Dylano, dus bij deze 😉

  Ik werd vanmorgen gebeld door de klachtenfunctionaris. We hebben het eea doorgenomen en ff later werd ik gebeld door de Kinderafdeling van het ZH.
  Hij wou nog wat dingen weten van me.. en zei dat hoe het bij ons ging, niet de normale gang van zaken was (was echt een verassing voor mij, NOT)
  Hij was iig heel erg vriendelijk, en leefde met ons mee.
  Als Dylano op controle moet (sept) ligt er een kadootje klaar voor hem. Niet dat dit t allemaal goed maakt, maar tis beter als nix.
  Ook word ik nog teruggebeld door het ZH, wat ze er verder aan gaan doen..

  Met het uitlach-incidentje zijn ze ook bezig. Ik denk dat die vrouw flink op dr falie krijgt, en zo hoort t ook!!
  We zijn geen nummers maar MENSEN!

  Updates volgen nog…

  Liefs Deb.

  #4082555 Quote

  Hartstikke knap hoor dat je dat hebt “aangevochten”. Er zullen genoeg mensen zijn die het er gewoon maar bij laten zitten. Maar als je niks zegt, wordt er ook niet naar je geluisterd en rekening met je gehouden. Nu wordt er in ieder geval over gesproken en hopelijk zullen zulke situaties zich in de toekomst niet meer voordoen. Dat heb je dan in ieder geval bereikt! En idd dat cadeautje is wel leuk, maar maakt natuurlijk niet alles goed!

  Succes!
  Groetjes Babybelle

  #4082633 Quote

  Goed dat je er melding van hebt gemaakt! Is niet leuk hoe ze je hebben behandeld.

  Ben benieuwd naar de updates!

  groetjes Maris

  #4082662 Quote

  Hallo,

  Heb vanmiddag een mailtje gehad van de Hoofd Kinderafdeling;

  Dag mevrouw van Konijnenburg.

  We hebben vanochtend met elkaar gesproken via de telefoon. Ik ben hoofd van de kinderafdeling en heb de twee zaken die op de kinderafdeling speelden uitgezocht, samen met de verpleegkundige die Dylano verzorgde vorige week woensdag, zuster Caroline.

  Over het gaan naar de uitslaapkamer van een van de ouders:

  Zodra een kind na de operatie van de operatiekamer naar de uitslaapkamer is gereden, belt iemand van de uitslaapkamer naar de kinderafdeling dat vader of moeder naar hun kind mogen komen. Heel vaak slaapt een kind dan nog. Maar soms komt het voor dat een kindje al wakker wordt tussen operatiekamer en uitslaapkamer.

  Dan belt men ook meteen naar de kinderafdeling op, maar als vader of moeder op de uitslaapkamer komen, dan is hun kind al wakker. Gelukkig komt dit bij niet zo veel kinderen voor, helaas wel bij uw zoon Dylano.

  Zuster Caroline laat ouders altijd weten, als zij met moeder of vader langs de operatiekamers loopt, om niet naar binnen, de operatiekamers in, te kijken. Omdat dat gewoon eng kan zijn en vanwege de privacy.

  Als er operaties bezig zijn, zijn de deuren altijd gesloten! Caroline liet vandaag weten dat er van de 8 deuren misschien twee of drie open hebben gestaan. Dat kan, mensen lopen in en uit voor of na een operatie.

  Het kan ook gewoon niet dat tijdens operaties deuren blijven open staan vanwege de hygiëne, dat schrijft u zelf ook al.

  Akelig dat Dylano vervelend wakker is geworden uit de narcose. Wat ik zei, ik leg voor hem een cadeautje/kleinigheidje neer in mijn kantoor. Als u naar de poli gaat in september, kom maar halen. Als ik er dan niet ben weet de secretaresse het wel te liggen.

  Het overige deel van uw brief handelt iemand anders af.

  Ik ben wel blij dat u over de kinderafdeling en de medewerkers daar tevreden bent!

  Gelukkig gaat het met uw zoontje ook weer goed!

  Vriendelijke groeten,

  Rob Dijkstra

  Hoofd Kinderafdeling.

  —————————————————-

  Weet niet zo goed wat ik hiervan moet denken.. vind t een hele nette brief. Maar van dat uitslapen, gaat er niet echt in… Tuurlijk kan het dat een kindje eerder wakker word dan verwacht. Maar eigenlijk moeten ze dan naar t gewicht van t kindje kijken.. Hoe groter t kindje, hoe meer spul dat er nodig is om het goed te laten verlopen (met nadruk op wakker worden)!
  Want dat vind ik dan weer raar.. Dylano kreeg voor de ingreep een zetpil van 500mg. En die zijn echt dik en groot vind ik hoor meiden.. Hij heeft nu echt een hekel aan zetpillen gekregen, omdat het toen zo’n pijn deed. Die zetpil hebben ze gegeven vanwege zn lichaamsgewicht. Dus daar kijken ze dan weer wel naar…

  En over dat de operatiekamers openwaren… Tja.. wat moet ik daar nou weer van zeggen :-S
  Ik vind dat die dicht horen te zijn, zodra het kindje onder narcose is.. En Dylano werd als laatste onder narcose gebracht, dus eigenlijk weet ik zeker (voor mijn gevoel) dat ze wel bezig waren met kindjes, want toen we Dylano naar de operatiekamer brachten lagen er al kindjes op het bed :-S
  En ze hebben t over privacy, dat ik drm oa niet naar binnen “mag” kijken. Als ze zo aan de privacy gehecht zijn (wat moet met operaties!), moeten ze die deuren helemaal dicht doen!

  Wat vinden jullie meiden.. Sla ik een beetje door, of heb ik wel gelijk. Gwn eerlijk antwoord geven hoor haha 😉

  Liefs Deb.

  #4082663 Quote

  Ohja.. Die andere klacht over dat uitlachen, wordt behandeld door de klachtenfunctionaris..

  Ook daar word ik van op de hoogte gehouden, dus jullie ook weer 😉

  Liefs!

  #4082667 Quote

  Hoi Debby,

  even een opmerking over het uitslapen.
  Allereerst heel vervelend dat dylano al wakker was voordat je er was maar dat is niet altijd te voorkomen.
  Het ene kind wordt nou eenmaal sneller wakker uit een narcose dan een ander en dat heeft niets met de hoeveelheid narcose te maken.
  Na een operatie wil je zo snel mogelijk alle slaapgassen uit een kindje(ook volwassenen) hebben om ze zo snel mogelijk weer wakker te hebben.. Bij het ene kind gebeurt dat op de ok al en een ander blijft op de uitslaapkamer nog 10 minuten slapen.
  Zodra een kind op de uitslaapkamer is worden de ouders gebeld.

  Over de deuren die openstaan, i.p. zijn tijdens een ok alle deuren dicht en wordt er met een sluissyteem gewerkt. Dwz dar de binnenste deur dicht is en de buitenste open en anders omom een overdruksysteem te behouden. De buitenste deuern kunnen open staan omdat ook het personeel op een ok wel eens gaan lunchen, plassen etc. Ook moeten er soms spullen van buiten de ok gepakt worden.

  Ik hoop voor je dat je klacht naar tevredenheid wordt behandeld en dat je het kan afsluiten.

  Gaat alles trouwens alweer beter met de kleine man?

  groetjes chimene

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct