Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

 

Meepraten op het forum? aan bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct .

1327547 De Babykamer

 • Auteur
  Berichten
 • #2333549

  Wanneer beginnen jullie ermee?

  Bij ons zoontje heb ik daar niks aan hoeven doen, want woonden bij mijn vader… Nu hebben we dus een eigen huisje en vraag me af wanneer we moeten beginnen met verven en aankleden enzo.

  We dachten zelf aan na de 20 weken maar is mss ook wel weer te laat??

  Gr. Daphne 12w2d

  #4082927 Quote

  ikzelf ga rond de 5 maanden ermee beginnen dat is ruim op tijd vind ik,als die maar met 7 maanden klaar is,dat is rond de kerst.
  veel sucses

  #4082967 Quote

  Hi,

  Wij begonnen de vorige keer ook net na de 20 weken, maar moesten toen wel veel doen. Het kamertje van onze huidige toekomstige baby is bijna klaar. Alleen de muren sausen en gordijnen hangen. Wel moeten er de nodige andere dingen in huis gebeuren (bergruimte maken voor de rommel die op de nieuwe babykamer stond, etc.), dus daar zijn wij al mee begonnen. Sommigen beginnen heel vroeg, anderen laat. Het is maar net wat je zelf prettig vind en wanneer je er aan toe bent toch?

  Gr. Tamara.

  #4083579 Quote

  Muren kunnen best laat, maar lakwerk van de kozijnen zou ik op tijd doen. Dan kan de verf goed uitwasemen, zodat de kleine niet nog in de oplosmiddelen ligt.

  En verder zou ik het vooral niet te laat doen; dan ben je zelf nog een beetje in staat iets te doen. Anders kost het misschien teveel van jezelf. Of je moet zo je mensen hebben, natuurlijk, haha

  #4083810 Quote

  Hi,

  Swiepie: goed tip. Maar je kan ook verf op waterbasis gebruiken. Dan natuurlijk ook nog wel wat weken luchten, maar die bevat geen stinkende oplosmiddelen (ik doe hier bijna alles met verf op waterbasis).

  Gr.

  #4083922 Quote

  Bedankt voor de tips.. Ik denk dat we over een maandje beginnen.. Ben dan rond 18 weken… We moeten ook nog behangen enzo en dat moet ook wel goed luchten.

  Gr. daphne

  #4084071 Quote

  Hoi,

  Ik hoef niet aan de babykamer te beginnen want die staat er al.
  Daarin slaapt nu de jongste dochter van 5,5 maanden oud.
  Dus alleen nog een bedje erbij en klaar is alles.
  Dan alleen nog de kleine dingen voor de baby maar die komen met en met wel.
  Veel plezier met het uitzoeken van de spulletjes.

  Groetjes
  Christel

  #4084128 Quote

  Onze babykamer staat er ook al, onze zoon is een paar maanden geleden van kamer gewisseld dus we hoeven eigenlijk niks meer te doen!
  Wil alleen als we het geslacht weten nog een paar kleuren erbij voegen ( kamer is nu wit met 2 oranje strepen op de muur) en nog nieuwe gordijnen!
  Maar dat doen we dus pas na de 20ste week of later

  Groetjes Mirjam

  #4087797 Quote

  wij zijn nu bezig met de kamer. (wk 18)

  schuren plamuren verven enz. en dan lekker shoppen voor meubeltjes.

  dan kan ik mooi alle spulletjes (kraamuitzet en kleertjes enz.) gelijk in de kast leggen. anders ligt het zo door het huis te rommelen.

  en als het dan lekker op tijd klaar is, kan ik er regelmatig ff gaan kijken. dat doe ik nu al, maar zo’n kluskamer is niet echt rose wolk spul he ……….haha

Meepraten op het forum? bij Ouders van Nu. Heb je al een account dan kun je direct